sushi15 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 kolejne moje glupie pytanie co sadzicie http://allegro.pl/item179436549_walkera_4.html chcialbym kupic pierwsza aparature i nie wiem czy ta jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Bardzo dobra! A nawet wyśmienita do ..... zabawkowych helikopterków :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 to zabawka nie nadaje sie do powazniejszych zastosowan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a co jest w niej zlego? brak komputera, zasieg, malo kanalow, niekompatybilnosc z niektorymi odbiornikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a co jest w niej zlego? brak komputera, zasieg, malo kanalow, niekompatybilnosc z niektorymi odbiornikami? Właśnie to wszystko co wymieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 aha. to juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ja właśnie "zaraziłem" mojego brata lataniem i pomału kompletujemy to i owo Jeśli chodzi o aparaturę to musiał to być najtańszy zestaw z powodu bardzo niskiego budżetu, wybór padł na Zebrę "Hiteca" Ja jak zaczynałem to też chciałem tą Zebrę kupić ale naszczęście @motyl mnie mocno odciągał od tego zakupu i dzisiaj mam Flesha 5 Chwała mu za to !!! mimo że jeszcze niespałciłem długów Teraz mam porównanie co znaczy aparatura bez komputera, i tych wszystkich dodatkowych funkcji Latać się tym da oczywiście ale pewne ustawienia trzeba robić "sprzętowo" a nie "softowo" Dzisiaj wziąłem brata na kabel aby pouczyć go latać moim RWD i nawet mu nieźle szło ale odczuwał zbyt nerwowy ster wysokości. Ja natomiast miałem u siebie zredukowane wychylenie do 50% i moje latanie było spokojniejsze Dobra rada: 1 Znajdź sobie na forum jedną z doświadczonych osób która będzie twoim Guru i poprostu zauwaj jej bezgranicznie 2 Następnie poszukajcie 2-3 aparatury "pełnowartościowe" w necie i omówcie między sobą ich zalety i ewentualne wady (wysoka cena) Wybierzesz jedną z nich i to będzie twoja aparatura Jeżeli rzucasz chasło co kupić, każdy z forumowiczów coś ci zaproponuje i każdy będzie miał rację a ty nadal nie będziesz wiedział co kupić Sam na sobie miałem przykład jak pojechałem z @Motylem na lotnisko gdzie było kilku modelarzy i zaczął się temat moich zakupów co i za ile. Zaczeli sypać mi propozycje aparatury za 1000 i więcej zł Że samolot z Depronu to się nie nadaje na zewnątrz tylko na halę Że ładowarka to tylko Shark10 za 230zł (ja swoją zrobiłem za 10zł) i parę innych rad modelarzy którzy latają samolotami gdzie jedno serwo kosztuje pewnie tyle co mój cały samolot z aparaturą Olałem to i słuchałem dalej swojego Guru :wink: Czuje że wyszedłem na tym dobrze a raczej bardzo dobrze Trzeba zjeść to kwaśne jabłko którym są podstawowe początkowe koszty modelarstwa RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Zgadzam się z tomsonem w 100% a jabłuszko-cytrynka wygląda baaardzo apetycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Również zgadzam się z Tomsonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 hehe podzielam zdanie Tomsona Swoją drogą co byście wybral Graupnera MX12 Eclipsa 7 czy Optica 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 to juz sa lepsze propozycje. mysle ze ja z tych wybralbym albo ecilpsa albo mx12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.