meloow Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Eco400 to proste jedziesz tak wrocław->gliwice->tychy->pszczyna->czechowice-dziedzice (o ja tutaj mieszkam) -> bielsko-biała -> przez całe centrum aż do takiego dużego skrzyżowania przy galerii handlowej GEMINNI) skręt w lewo kawałek prosto i na skrzyżowaniu w prawo dalej ulicą żywiecką w prawo i jedziesz aż stacji orlen gdzie jest skręt na Międzybrodzie żywieckie i walisz przez taką górkę (zwana przegibek) jak z niej zjedziesz to jesteś już w Międzybrodziu bialskim. Dojeżdżasz do skrzyżowania i w prawo dalej prosto i w lewo na most a wtedy już przed tobą widać żar i piknik. Koledzy jak was nawi będzie prowadzić z DK1 na ulicę (cieszyńska, żywiecka) zjazd w przed Bielskiem-B to nie jedziecie tam tędy gdyż jest w przedubowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Długość trasy: 390.7km Szacowany czas przejazdu: 6h 54 min :| Ale za rok będę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Długość trasy: 390.7kmSzacowany czas przejazdu: 6h 54 min :| Ale za rok będę 8) Ja tez sprawdzilem 1,959 km 19 hours 30 mins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 To chyba do granicy z PL taka średnia, potem podziel przez 3 Nie martw się, mam bliżej, a też mnie nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja zapowiadam się na sobotę , może na piątek na noc , coby od rana pobuszować w śród modeli i z kolegami pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Długość trasy: 28.6km Szacowany czas przejazdu: 35 min Ale to dłuższą trasą pierwotnie to jakieś 25 min góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 W mapę nie zaglądam , co mam się stresować. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Mam pytane czy za wstęp jako patrzacz-oglądacz jest jakaś opłata, na necie jest napisane " Koszt uczestnictwa - 20,00 PLN; osoby towarzyszące 10,00 PLN " , czy może to się tyczy osób, które chcą pokazać swoje modele, a oglądacze wchodzą za free :?: Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 widz nic nie pałci gdyż teren jest otwarty dla wszystkich a że to weekend to pewnie liczba oglądających przekacza 1000 i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ciekawi mnie tylko jaka będzie pogoda... w sumie daleko nie mam... skoro do Góraszki pojechałem to na Żar też powinienem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 A ja mam pytanie czy można sie dostać za ogrodzoną strefe bez ubezpieczenie jesli przyjadę bez modelu.Jaki ew jest koszt wykupienia identyfikatora lub czegos podobnego co będzie potrzebne aby wejsc miedzy modele kamera lub aparatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Trzy posty wyżej masz odpowiedz. Za "dychę" kupujesz plakietke i wchodzisz za siatkę aby fotki sobie popstrykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Tylko, że w Bielsku jest remont na dwu pasie i jest wprowadzony objazd na Żywiec i Kraków. Dlatego polecam nie skręcać tak jak jest podane w opisie (skręt za salonem renault) tylko jechać prosto i jak miniecie 5 światła to zaraz za nimi jest dodatkowy pas do zjazdu w lewo. Skręcacie w lewo i jedziecie prosto aż dojedziecie do skrzyżowania z dwu pasem. Na nim trzeba skręcić w prawo i dalej już tak jak w opisie Piotra (strona 5). EDIT: odpowiedź na posty z 4 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Możecie powiedzieć na co mogę liczyć w piątek?, i czy brać model(mały szybowczyk) licząc że jutro z wczesnego ranka nie będzie chętnych na latanie i uda się rzucić kilka razy :wink: ? zostaje do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jutro od rana to będziesz miał chyba Pawełku cały Żar dla siebie. Myślę, że "poważne latanie" będzie się zaczynało gdzieś od popołudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 dziękuje za szybki odzew :wink: Na takie właśnie informacje liczyłem O i jeszcze jedna sprawa, pisaliście tu o tych plakietkach na osobę towarzysząca(coby foteczki porobić ), jak to wygląda jeśliby się chciało takie coś dostać? muszę znaleźć kogoś z uczestników i go ciągać czy da się dostać po prostu w formie wstępu za te 10zł :wink: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Mnie martwią te objazdy, mam nadzieje ze po drodze jednak spotkamy sie ze Sławkiem i bedziemy błądzić razem. Ja wyjeżdzam o 9.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Przy wejściu do dolnego hangaru będzie można te plakietki wykupić. Tak przynajmniej było przez ostatnie 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 mam nadzieje ze po drodze jednak spotkamy sie ze Sławkiem i bedziemy błądzić razem. Jak już dotrzecie, to nie zapomnijcie wznieść toastu za moje zdrowie... tą całą Colą . Będę z Wami duchem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Już dotarliśmy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.