Skocz do zawartości

Piknik Żar

ertman_176

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość slawekmod
Opublikowano

Wróciliśmy akurat z lotniska, atmosfera fajna, było parę kraks ale ogólnie jest fajnie.

Opublikowano

Haha, to pozdrów Sławku ode mnie wszystkich. :mrgreen: Pogoda widac dopisuje :D Mam nadzieję, że po powrocie będzie więcej fotek. :)

Opublikowano
Wróciliśmy akurat z lotniska, atmosfera fajna, było parę kraks ale ogólnie jest fajnie.

Fotki są ;) ? Jak tak to poprosimy ;D

Opublikowano
Rany :shock: ile ma ten szybowiec ? 1:2 czy 1:1.5 ?

Ja stawiam że to magia zdjęcia i model ma mniej niż wygląda :) jakieś 1:3, może nawet 1:4

Gość slawekmod
Opublikowano

Z tego co mówili to ma 10,5m rozpiętości i na tyle wygląda w realu.

Opublikowano

W realu pięknie wygląda lecz miał nieudane do końca lądowanie...ciekawe czy został już zreperowany.przekonam się niebawem zaraz jadę pooglądać co tam na Żarze :wink:

Opublikowano

Ten szybowiec to Nimbus 4. Skala 1:2, 10,5 metra rozpiętości model pochodzi z Grecji. Jakieś 2 lata temu chwalili się ze to największy szybowiec "model" na świecie.

Gość slawekmod
Opublikowano

Fotki wstawię jak wrócę do domu, kamery nie brałem.Diem dziś polatał Easy Gliderem na parę minut przed burzą.Było wesoło :D

Opublikowano

My juz w domku, niestety od soboty wieczorem non stop lało więc nie bylo sensu siedziec. Pozdrowienia dla wszystkich, miło było poznac, mysle ze piknik udany mimo tej pogody :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.