Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Chcialem zbudowac jakis samolot ale nie mam zadnych wskazowek od czego zaczac kupilem kilka rzeczy ale one nie dzialaja nie znam przyczyny prosze o pomoc
Gość slawekmod Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Kolego, zmień tytuł na prawidłowy i pytaj w tym dziale.On jest dla takich pytań stworzony.
Gość slawekmod Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Podaj jakieś dane tego sprzętu a nie linki.Zdjęcia też będą pomocne ale w miarę możliwości w roz.640x480
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 kupile radio i odbiornik ale nie dziala wydaje mnie sie ze jak wysylali pomylili kwarce bo w natajniku jest opisany jako 35.210 a w odbiorniku 35.190 wjec ja mysle ze to jest przyczyna????
mataus Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jeżeli są na inny kanał to kup komplet kwarców o takiej samej częstotliwości i kanale.A pozatym nie pisz posta pod postem
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Na razie 2 punkty ode mnie ... posty co minutę ... Zechciej je łaskawie scalić w jeden.
Rafal B. Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Napisałem koledze PW. Widać nie poskutkowało. Mam wrażenie ze kolega nie ma 30 lat. . . Za następne posty pod postem będzie ban.
Gość slawekmod Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 kupile radio i odbiornik ale nie dziala wydaje mnie sie ze jak wysylali pomylili kwarcebo w natajniku jest opisany jako 35.210 a w odbiorniku 35.190 wjec ja mysle ze to jest przyczyna???? Tak ja koledzy pisali, na kwarcu nadawczym ma być to samo co na odbiorczym .Na nadawczym powinno być napisane TX (i numer kanału lub częstotliwość) a na odbiorczym RX (i numer kanału lub częstotliwość).Wartości częstotliwości lub numer kanału muszą być zgodne.Napisz do sprzedawcy zeby Ci przysłał prawidłową parę .Z tymi kwarcami co napisałeś nie ma szans zadziałać.
madrian Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Chcialem zbudowac jakis samolot ale nie mam zadnych wskazowek od czego zaczac Od poczytania. Najlepiej działu "Od czego zacząć". Znajdziesz tam podstawy latania i budowy modeli RC. Znajdziesz też opisy konstrukcji przeznaczonych dla początkujących. Przejrzeć relacje z budowy takich prostych modeli. Odwiedzić stronę "Baterflajowy świat" oraz stronę "D.E.B.I.L.I." http://www.tbm.lasowice.net/ http://www.debile.internetdsl.pl/news.php I czytać, czytać, uczyć się i czytać. :wink: Oraz: :szukaj: :google:
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 boże drogi jak czytam, staram się czytać te błędy, to wstyd mnie ogarnia, że z Łodzi ktoś tak pisze. no ale ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.