utopia Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 lukasz_to_ja, edytuj proszę swój post tak by był zrozumiały dla wszystkich a nie tylko dla Ciebie bo nie ma on ani końca ani początku . W tamtym wątku padła już odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Powiedzmy sobie szczerze, i myślę że wszyscy się ze mną zgodzą: Lama v3 esky to niezbędne minimum jeżeli chodzi o jakiekolwiek latadełko , z grubsza przypominające śmigłowiec. Wszystkie pozostałe (nazwijmy to po imieniu zabawki) - są jednorazowym zakupem złomu, który po pierwszym wzbiciu w powietrze nadaje się do wyrzucenia z powodu problemu z lataniem , tudzież uszkodzeń po byle jakim zderzeniu z podłogą. Części zamienne takich zabawek są niedostępne, bądź też drogie, a ich wymiana nastręcza problemów. Reasumując - trzeba wydać minimum 350 zł (na chwilę bieżącą), albo brać pod uwagę inną alternatywę. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Reasumując - trzeba wydać minimum 350 zł (na chwilę bieżącą), albo brać pod uwagę inną alternatywę. Niespełna 270zł za Lame 4 z symulatorem w zestawie... http://olimp.sklep.pl/produkt/57744,e-sky-model-rc-helikopter-lama-v4-niebieska-zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Taa , tylko ta dostępność - że zacytuję - BRAK. Zakładam się że będzie "nowa" cena i nie będzie to 270 zł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek79 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Hej, Alloy Shark to zabawka, ale całkiem dobra w 100% zgodzę się że lama v3 jest świetna na początek, wszędzie pełno części i nie jest droga, ale niestety za 200zł nigdzie jej nie kupi Wracając do pytania Hani, mój znajomy ma alloy sharka i muszę powiedzieć że bardzo dobrze się tym lata jak na 3 kanały, a wszystkie czesci sa dostepne np tutaj http://www.gimmik.pl/syma-alloy-shark-s006-c-26_34_45_37.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Hej, Alloy Shark to zabawka, ale całkiem dobra w 100% zgodzę się że lama v3 jest świetna na początek, wszędzie pełno części i nie jest droga, ale niestety za 200zł nigdzie jej nie kupi Wracając do pytania Hani, mój znajomy ma alloy sharka i muszę powiedzieć że bardzo dobrze się tym lata jak na 3 kanały, a wszystkie czesci sa dostepne np tutaj http://www.gimmik.pl/syma-alloy-shark-s006-c-26_34_45_37.html Wojtek - A datę ostatniego postu to sprawdził. hę? :wink: Czy też zamiłowania do paleontologii się odzywają? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek79 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Upsss, chyba już po urodzinkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 hannah, ja Ci powiem tak kup facetowi droższy helikopter, a potem mu powiedz że ma Ci oddać 100 PLN i tak będzie zadowolony - ja bym był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.