instruktor Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Piękny tekst młodego ? człowieka "Witam... Ostatnio zaczolem sie interesowac modelarstwem RC ale niestety jak zobaczylem ceny silnikow i innych dodatkow do modelu to chyba moge tylko pomarzyc o jakim kolwiek modelu rc. Wpadlem na pomysl ze jak mnie nie stac to moze ktos z was ma na zbyciu silnik spalinowy najlepiej zarowy ewentualnie model rc ktory mogl by oddac... Moze to tez byc model z napedem elektrycznym " I w zwiazku z tym moja prośba, ostatnio zainteresowałem się samochodami szczególnie F40 gdyby ktos móglby mi taki oddac Młody? człowieku masz wymagania a nawet nie przedstawiłeś się do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Szczepciu ...czy chcesz przejąc pałeczkę i być złym forumowym? :devil: od rana miałem tutaj dyżur i powiem wprost " pierwsie i rence" mnie były opadły jak przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Wczoraj tez wesolo bylo :roll: Czasami naprawde mam dosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A ja interesujem siem lotnictwem pasarzersko towarowym. Ale zobaczyłęm ceny Boinguf i chyba mnie stać nie bendzie. Może mi ktoś oddać Boinga 777?... Na mszę w intencji ofiarodafcy dam... :mrgreen: No co? Miewają ludzie marzenia. Szkoda tylko, że nie chce się im ich realizować, wolą dostać w prezencie gotowca... :crazy: Bić i patrzeć czy równo puchnie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bić i patrzeć czy równo puchnie... :devil: ooo to w stolicy też znają to powiedzenie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Krzysiu i Robercie chylę czoło przed waszą pracą na forum Moze zauwazyliscie że coraz częsciej nie wytrzymuję czytając podobne teksty. Mam ochote gryźć ,kopać, no tak aż się w jęzor ugryzłem :cry: Naprawdę trzeba cos wymyślic aby takie coś nie mogło zaistnieć ,ledwo wszedł na forum i już giełda :evil: i wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłosiłem ten temat do moderowania,jutro rano go usunę,chciałem żeby przeczytali go pozostali modzi.W każdym razie jak pozostali nie usuną tego tematu to zrobię to rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Tak Sławku a przy okazji "krwi" powinno sie zaczerwienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 :devil: Nic dodać, nic ująć . :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Chyba jakis skrot sobie do usuwania zainstaluje... Zaraz mnie cos trafi - wysyp jakis :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 madrian napisał/a: Bić i patrzeć czy równo puchnie... :devil: ooo to w stolicy też znają to powiedzenie :mrgreen: Na lubelszczyźnie też znane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jestem ciekaw czy to wszystko to tegoroczni maturzyści? podobno sporo oblało - wysyp tego typu tekstów jak wyżej wspomniane może wiele tłumaczyć :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Mały OT Policzyłem średnią wieku uzytkowników tego tematu. Gdyby jeszcze El-Diablo wstawił wiek byłoby dokładniej, ale bez niego i bez mojej osoby wychodzi około 35 lat..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 I sobie El-Diablo srednia wpisal A tak wogole to po co Adamie to liczyles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie wiem tak sobie. Może jakies wnioski się same nasuną. Ale czasami jak czytam tematy w których średnia wieku jest na poziomie lat kilkunastu to oczy i uszy bolą..... Chciałbym mieć znowu te kilkanaście lat i mieć tą samą niecierpliwość ale "to se ne wrati..." To ja tyle nie będę dalej przeszkadzał... Poczytam sobie dalej forum. Przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Może będę nielubiany ale zacznę bezwzględnie kasować tego typu ogłoszenia oraz te niespełniające wymagań regulaminu.Zapewne czasem skasuję również posty zasłużonych użytkowników ale zapewne to zrozumieją.Jak równouprawnienie to równouprawnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Sławek rób sobie tak dalej i kasuj posty to przyszłym roku na żarze z pokoju nie wyjdziesz w obawie o lincz . Nie ma co się "pitolić" jak matka z łobuzem od razu trzeba kasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Najwyżej nie pojadę na piknik hyhyhy.Jednak nim zacznie ktoś komuś grozić niech liczy się z konsekwencjami prawnymi.Forum to prywatna inicjatywa więc jak ktoś się rejestruje po to żeby tylko sprzedać w giełdzie to chyba trafił pod niewłaściwy adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No Sławek uważaj bo zaraz podniosą się głosy, że Qpa chce nowe Allegro otworzyć. Oj przepraszam miałem czytać, a nie pisać (tym bardziej bzdury) :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Gdyby jeszcze El-Diablo wstawił wiek byłoby dokładniej, ale bez niego i bez mojej osoby wychodzi około 35 lat..... Wywołany do tablicy - już uzupełniłem- 35 wiosen pykło :shock: Adam średnia w pełni trafiona 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.