Kazik.R Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Jestem nowym członkiem tego Forum.Od przeszło 35 lat interesuję się modelarstwem. Zaczęło się os kartonówek potem A1 i gumówki,aż do modeli na uwięzi tj F2B i F4B.Kupę lat z Ryśkiem Kazibutem prowadziliśmy modelarnię na lotnisku Muchowiec-obecnie prowadzę dwie modelarnie w Będzinie i Grodżcu o profilu samochodowo-lotniczym.Dzięki namowom kolegów powracam do latania RC-rozpocząłem budowę giganta -modelu szybowca Komar-49.Mam zamiar zamieścić na tym Forum foto-relację z budowy.Dziś puknęło mi 49 lat i przy tej okazji życzenia z tego samego powodu dla Heńka Sokołowskiego-powód ten sam.Obecnie mieszkam w Sosnowcu Miło mi dołączyć do Waszego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam serdecznie Kolegę mojego Kolegi! A ponieważ obaj macie urodziny, to zespołowo życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności. Życze udanej realizacji wszystkich planów związanych z budową i lataniem modelami, szczególnie teraz na tym Waszym nowym i ogromniastym lotnisku. Sobie życzę szybkiego z Wami spotkania na tym obiekcie, na wspólnym "polataniu". Jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Wszystkiego Najlepszego w DNIU URODZIN - duz-o-ych - RC Modeli Zyczy Janek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Kazik . Witaj w naszym gronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Oczywiście witamy Ciebie z wieeeeelkim uśmiechem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Się nie mogłem oprzeć. Kaziu witaj, chłopie zza Brynicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witaj w naszym gronie Kaziu. Co z fotkami z lotu ptaka kiedy je wstawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam w naszym gronie! Miło że przybył jeszcze jeden rówieśnik, na dodatek taki co lubi szybowce, na dodatek makiety, na dodatek Komara. Jak go pokażesz na forum to się dorzuci parę zdjęć innych Komarów. Ciekawi mnie jak duży ma być ten Twój? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Bardzo dziękuję za złożone życzenia od kolegów z Forum.Miło mi widzieć Ciebie ponownie Janku-również pozdrawiam.Dziś poprawialiśmy ze Staszkiem Szczęśniakiem regulamin na nasze lotnisko-teraz już powinno być "wporzo" jak mówią nasze dzieci.... Heńku jak się obrobię to wkleję zdjęcia,które robiłem wczoraj z pokładu Cessny -172 Proszę o cierpliwość-napiszę najpóżniej w przyszłym tygodniu :rotfl: :rotfl: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witam, witam!!! Lepiej późno niż wcale i dlatego zechciej przyjąć ode mnie spóźnione urodzinowe życzenia wszystkiego co dobre w każdej dziedzinie życia, dużo zdrowia i wychowania wielu modelarzy. Wystarczyło dwa dni nie zaglądać na Forum, a tu taka miła niespodzianka. Jeszcze raz witam Sąsiada zza miedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj, Kaziu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No nareszcie Kaziu trafiles na to forum Witaj ... w tym roku nie udalo mi sie przyjechac na twoje urodziny :cry: , przeto tu na forum Wszystkiego najlepszego ..chodz troche spoznione.... ale szczere ....... z pozdrowieniami Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.