Łukasz1 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Mam na imię Krzysztof 42 lata. Moje wyposażenie to kilka róznych modeli w tym własne konstrukcje Optic 6 kilka silników el i glow, żona, 2 dzieci. Wykształcenie....zdecydowanie nie techniczne........lekarz. Chroniczny brak czasu. Zamiłowania to oczywiście modelarstwo lotnicze i radio jachting rekreacyjny, wędkarstwo - ostatnio trochę zaniedbane, grzybobranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam kolegę z Gdyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witaj panie spoznialski Udzielasz moze porad przez PW ? - Bo tu mnie ze wszystkiego zawsze tylko paracetamolem lecza ... ...znaczy probuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pman Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Zapraszamy na klif do Mechelinek Tylko wiatr musi być NE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie mam szybowca , ale dziękuję za zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pman Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie mam szybowca , ale dziękuję za zaproszenie. Dlatego właśnie zapraszamy Jak odpowiednio wieje to zawsze ktoś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witamy . Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.