Mikeosw Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Maszynka do kręcenia akrobacji będzie nieziemska . Widze na zdjęciu mój stary telefonik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ladna czysta robota podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 :shock: :shock: :shock: Szczerze to zatkalo mnie jak zobaczylem... Extra modelik sie szykuje tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Do tak ładnie zrobionego szkieletu zastosuj folię transparętną, a efekt będzie świetny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Folie transparentowa mam juz kupiona. Model okleje podobnie jak speed Motyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Tylko wysokość masz strasznie delikatną, przydały by się zestrzały na podtrzymanie bo będzie flater murowany i różnie się to może skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Jak jest z balsy 3m to lepiej dać zastrzały, ja ostatnio robiłem sklejke 2+1 i dawało rade bez zastrzału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Tylko jak te wzmocnienia zrobic?? Dodatkowe listewki powklejac w ta kratownice co mam, tak by było najestetyczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja bym dał 2 patyki węglowe na zestrzały i po kłopocie. W locie i tak ich nie widać a na ziemi są schowane pod sterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Jak robić zastrzały to do pionowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja proponowałbym pociągnąć kratownicę w wysokości i kierunku a następnie delikatnie zaimpregnować listwy klejem, co usztywni konstrukcję a zastrzały zawsze zdążysz dorobić nawet w oklejonym modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Co nowego w sprawie Speeda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam. W speedzie zrobiłem niewiele bo tylko przykleiłem nakłakładki na zebra. Narazie nie mam czasu na modele bo koniec roku sie zbliza i musze wyciagnac jak najlepsze oceny :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wczoraj troche miałem czasu i porobiłem troche przy skrzydełku. Dzis mam zamiar oklejac skrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Widze ze pisze sam do siebie ale to nic Oto fotki z oklejania. Jeszcze nie skonczyłem oklejac bo białej foli mi zabrakło. Sa tez zdjecia wzmocnien stateczników. Model prawdopodobnie bedze do sprzedania bo przechodze na spalinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam. Model jest juz na finiszu. Jeszcze tylko musze zrobic kabine wraz z podstawa i owiewkw na silnik. Zdjec niestety nie moge zrobic bo aparat jest w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Model jest juz skonczony. Fotki modelu; Na tle madmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 No ładnie napisz i ile to cudo wazy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Sam model oklejony z dzwigniami wazy ok. 270g (moja waga nie jest zbyt dokładna). P.S. Model ma rozpietosc 110cm i 93cm długosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 To zludzenie czy masz krzywy ogon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.