Skocz do zawartości

Pierwszy akrobacik. SPEED 400 aero

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko wysokość masz strasznie delikatną, przydały by się zestrzały na podtrzymanie bo będzie flater murowany i różnie się to może skończyć

Opublikowano

Ja bym dał 2 patyki węglowe na zestrzały i po kłopocie.

W locie i tak ich nie widać a na ziemi są schowane pod sterami.

Opublikowano

Ja proponowałbym pociągnąć kratownicę w wysokości i kierunku a następnie delikatnie zaimpregnować listwy klejem, co usztywni konstrukcję a zastrzały zawsze zdążysz dorobić nawet w oklejonym modelu.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

W speedzie zrobiłem niewiele bo tylko przykleiłem nakłakładki na zebra. Narazie nie mam czasu na modele bo koniec roku sie zbliza :D i musze wyciagnac jak najlepsze oceny :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widze ze pisze sam do siebie ale to nic :D

Oto fotki z oklejania. Jeszcze nie skonczyłem oklejac bo białej foli mi zabrakło. Sa tez zdjecia wzmocnien stateczników.

obraz665td6.jpg

obraz664gy6.jpg

obraz663zr4.jpg

Model prawdopodobnie bedze do sprzedania bo przechodze na spalinki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Model jest juz na finiszu. Jeszcze tylko musze zrobic kabine wraz z podstawa i owiewkw na silnik. Zdjec niestety nie moge zrobic bo aparat jest w serwisie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.