bartek1333 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Przelew pocztowy do CHIN A można płacić kartą od bankomatu (bo konto mam w banku PKO bp)
buwi777 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 A można płacić kartą od bankomatu (bo konto mam w banku PKO bp) NIE. A przeczytałeś co polecił Ci MAMMUTH :twisted: :?: :idea: :twisted: A przeczytałeś na stronie hobbycity.com jakie są możliwości płacenia ?? :twisted: :twisted: Czy następne pytanie będzie brzmiało - czy mogę w kopercie przesłać pieniądze ??? I jak myślisz - można :?: :?: :idea: :?:
Boogie Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Oczywiscie, ze mozna. Podam mu swoj adres, jak dorzuci z 50% do kwoty, ktora potrzebuje na zakupy
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 bartek1333, jak chcesz to mogę Ci zrobić zakupy w chinach po kosztach (przedpłata na moje konto w mBanku). Jak coś to gg# 2755898 lub PW.
hubert_tata Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 wyświetla mi sie taki komunikat Obrazek gdy kliknę oK to wychodzi błąd http 550 - czy jakoś tak. Oczywiście wszystko to po kliknęciu buttonsa warning, w ktorym to mówią o pakietach i silniczkach - to wasnie chciałem zamówić. Kurde, mam to samo :shock:
bojler Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 wyświetla mi sie taki komunikat Obrazek gdy kliknę oK to wychodzi błąd http 550 - czy jakoś tak. Oczywiście wszystko to po kliknęciu buttonsa warning, w ktorym to mówią o pakietach i silniczkach - to wasnie chciałem zamówić. Kurde, mam to samo :shock: Jak pokazuje się ten komunikat trzeba cierpliwie czekać na załadowanie się następnej strony. Czasami trwa to nawet 5 min.
Ładziak Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ale przed czekaniem trzeba kliknąć OK :-)
bubi120 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 A ja tak z ciekawości zapytam - zamówienie złożyłem w piątek, dziś dostałem potwierdzenie o wysłaniu z nr przesyłki. 1. Czy status paczki można jakoś sprawdzać online ???? 2. Kiedy ewentualnie mogę się spodziewać przesyłki ???? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Łukasz
hubert_tata Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ale przed czekaniem trzeba kliknąć OK :-) I wtedy wywalało mnie z ich strony całkowicie, z komunikatem błędu. Pofatygowałem się na dwa inne komputery, jeden od innego dostawcy internetu, niestety było to samo. Po kilku godzinach naprawiło się samo - zadziałało na moim komputerze. Czyli to wg mnie wina sklepu.
Ładziak Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 I wtedy wywalało mnie z ich strony całkowicie, z komunikatem błędu. OK, już wiem co co chodzi. Kiedyś mi się to zdarzyło, więc wszedłem na PayPala i ręcznie wykonałem płatność. Teraz już mi się nie zdarza. Kryzys.
Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A ja tak z ciekawości zapytam - zamówienie złożyłem w piątek, dziś dostałem potwierdzenie o wysłaniu z nr przesyłki. 1. Czy status paczki można jakoś sprawdzać online ???? 2. Kiedy ewentualnie mogę się spodziewać przesyłki ???? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Łukasz 1. Logujesz się na swoje konto. Klikasz w napis Check (Orders: xxx CHECK) i tam jest taki button z numerem przesyłki, po kliknięciu przeniesie Cię na stronę HongKong Post - czasem dopiero po jakimś czasie otrzymasz tam jakiekolwiek informacje o paczce (mi często się zdarza, że po kliknięciu w buttona pojawia się napis żebym wprowadził numer przesyłki). 2. Nie ma reguły. Rekord u mnie to około tydzień od wysłania przez HC do zapukania listonosza. Np teraz ostatnia paczka jaką sobie zamówiłem opuściła sklep 26 września, 2-3 dni temu pojawił się na Chińskiej Poczcie komunikat, że paczka will leave China on 7 October (że niby wyleci 7 października do Polski). Zamówienie zrobione 23 września - więc paczka złożona i wypuszczona w 3 dni. Dlaczego więc taki postój? Nie mam pojęcia, ale to nie pierwszy raz.
piejar Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 U mnie: przesyłka nierejestrowana ok 3 tyg, rejestrowana - niecałe 2 tygodnie.
meloow Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 do mnie doszła w 4 dni od wysłania ! (EMS)
robraf Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 mi przesylki ida od 5 do 6 dni od wyslania... biore najtansza zawsze
fredzio Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A zauważyliście, że wreszcie pojawiła się biała folia? Mi w zależności od pogody 4 dni do kilku tygodni.
meloow Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A zauważyliście, że wreszcie pojawiła się biała folia? czekałem na nią ze 3 tyg aż w końcu wywaliłem z zamówenia i teraz mam 13 zielonych nadpłaty
bubi120 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 A Panowie który numer wpisać żeby sprawdzić status paczki - numer przesyłki jaki otrzymałem RBxxxxxxxxxHK ( w miejscu x są cyferki ), po wpisaniu go nic mi nie pokazuje. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Łukasz
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 i tam jest taki button z numerem przesyłki, po kliknięciu przeniesie Cię na stronę HongKong Post - czasem dopiero po jakimś czasie otrzymasz tam jakiekolwiek informacje o paczce Musisz czekać aż paczka będzie na poczcie chińskiej. U mnie trwało to kilka dni (około 5-6) zanim otrzymałem jakieś informacje o statusie paczki od momentu nadania jej numeru.
Ładziak Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 po wpisaniu go nic mi nie pokazuje. Gdzie wpisujesz ten nr? Co znaczy NIC? Pokazuje się biała strona? A może czarny ekran? :shock:
piejar Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Przez jakiś dzień, dwa numer jeszcze nie daje żadnego raportu. Potem pojawia się info. Sprawdzone
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.