bartek1333 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Przelew pocztowy do CHIN A można płacić kartą od bankomatu (bo konto mam w banku PKO bp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A można płacić kartą od bankomatu (bo konto mam w banku PKO bp) NIE. A przeczytałeś co polecił Ci MAMMUTH :twisted: :?: :idea: :twisted: A przeczytałeś na stronie hobbycity.com jakie są możliwości płacenia ?? :twisted: :twisted: Czy następne pytanie będzie brzmiało - czy mogę w kopercie przesłać pieniądze ??? I jak myślisz - można :?: :?: :idea: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Oczywiscie, ze mozna. Podam mu swoj adres, jak dorzuci z 50% do kwoty, ktora potrzebuje na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 bartek1333, jak chcesz to mogę Ci zrobić zakupy w chinach po kosztach (przedpłata na moje konto w mBanku). Jak coś to gg# 2755898 lub PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 wyświetla mi sie taki komunikat Obrazek gdy kliknę oK to wychodzi błąd http 550 - czy jakoś tak. Oczywiście wszystko to po kliknęciu buttonsa warning, w ktorym to mówią o pakietach i silniczkach - to wasnie chciałem zamówić. Kurde, mam to samo :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 wyświetla mi sie taki komunikat Obrazek gdy kliknę oK to wychodzi błąd http 550 - czy jakoś tak. Oczywiście wszystko to po kliknęciu buttonsa warning, w ktorym to mówią o pakietach i silniczkach - to wasnie chciałem zamówić. Kurde, mam to samo :shock: Jak pokazuje się ten komunikat trzeba cierpliwie czekać na załadowanie się następnej strony. Czasami trwa to nawet 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ale przed czekaniem trzeba kliknąć OK :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 A ja tak z ciekawości zapytam - zamówienie złożyłem w piątek, dziś dostałem potwierdzenie o wysłaniu z nr przesyłki. 1. Czy status paczki można jakoś sprawdzać online ???? 2. Kiedy ewentualnie mogę się spodziewać przesyłki ???? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ale przed czekaniem trzeba kliknąć OK :-) I wtedy wywalało mnie z ich strony całkowicie, z komunikatem błędu. Pofatygowałem się na dwa inne komputery, jeden od innego dostawcy internetu, niestety było to samo. Po kilku godzinach naprawiło się samo - zadziałało na moim komputerze. Czyli to wg mnie wina sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 I wtedy wywalało mnie z ich strony całkowicie, z komunikatem błędu. OK, już wiem co co chodzi. Kiedyś mi się to zdarzyło, więc wszedłem na PayPala i ręcznie wykonałem płatność. Teraz już mi się nie zdarza. Kryzys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 A ja tak z ciekawości zapytam - zamówienie złożyłem w piątek, dziś dostałem potwierdzenie o wysłaniu z nr przesyłki. 1. Czy status paczki można jakoś sprawdzać online ???? 2. Kiedy ewentualnie mogę się spodziewać przesyłki ???? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Łukasz 1. Logujesz się na swoje konto. Klikasz w napis Check (Orders: xxx CHECK) i tam jest taki button z numerem przesyłki, po kliknięciu przeniesie Cię na stronę HongKong Post - czasem dopiero po jakimś czasie otrzymasz tam jakiekolwiek informacje o paczce (mi często się zdarza, że po kliknięciu w buttona pojawia się napis żebym wprowadził numer przesyłki). 2. Nie ma reguły. Rekord u mnie to około tydzień od wysłania przez HC do zapukania listonosza. Np teraz ostatnia paczka jaką sobie zamówiłem opuściła sklep 26 września, 2-3 dni temu pojawił się na Chińskiej Poczcie komunikat, że paczka will leave China on 7 October (że niby wyleci 7 października do Polski). Zamówienie zrobione 23 września - więc paczka złożona i wypuszczona w 3 dni. Dlaczego więc taki postój? Nie mam pojęcia, ale to nie pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 U mnie: przesyłka nierejestrowana ok 3 tyg, rejestrowana - niecałe 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 do mnie doszła w 4 dni od wysłania ! (EMS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 mi przesylki ida od 5 do 6 dni od wyslania... biore najtansza zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 A zauważyliście, że wreszcie pojawiła się biała folia? Mi w zależności od pogody 4 dni do kilku tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 A zauważyliście, że wreszcie pojawiła się biała folia? czekałem na nią ze 3 tyg aż w końcu wywaliłem z zamówenia i teraz mam 13 zielonych nadpłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 A Panowie który numer wpisać żeby sprawdzić status paczki - numer przesyłki jaki otrzymałem RBxxxxxxxxxHK ( w miejscu x są cyferki ), po wpisaniu go nic mi nie pokazuje. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 i tam jest taki button z numerem przesyłki, po kliknięciu przeniesie Cię na stronę HongKong Post - czasem dopiero po jakimś czasie otrzymasz tam jakiekolwiek informacje o paczce Musisz czekać aż paczka będzie na poczcie chińskiej. U mnie trwało to kilka dni (około 5-6) zanim otrzymałem jakieś informacje o statusie paczki od momentu nadania jej numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 po wpisaniu go nic mi nie pokazuje. Gdzie wpisujesz ten nr? Co znaczy NIC? Pokazuje się biała strona? A może czarny ekran? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Przez jakiś dzień, dwa numer jeszcze nie daje żadnego raportu. Potem pojawia się info. Sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.