Malker Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam. Czy ktoś wybiera się na European Extreme Flight Championschips 2009 - Znojmo 11-13 Wrzesień. Ja jadę na 99% Więcej info tutaj: http://www.exfc.eu/
meloow Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja mam ok 200-250 km więc może też się wybiore
buwi777 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam.Czy ktoś wybiera się na European Extreme Flight Championschips 2009 - Znojmo 11-13 Wrzesień. Przypomnij jakieś 7-10 dni przed - może pojedziem ???
radek872 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dobry pomysł może jakiś busik na 8 osób >?
grzegorzp Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No no, dobrze kombinujecie :mrgreen: też bym się chętnie wybrał.
Janusz P. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja też bym chętnie pojechał ale nie wiem jeszcze jak będzie u mnie z czasem ale póki co jestem mocno zainteresowany tą imprezą.
meloow Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no pany do krakowa mam dodatkowo 100km powiem tak ja mam samochód 7-io osobowy lecz do ostatniego dnia nie mogę zagwarantowac że pojadę . Gdybym jechał dam informacje i spokojnie mogę zabrać kilka osób.
meloow Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mackiu niestety tak to już jest jak prowadzi się własną firmę nigdy nic nie wiadamo
maruta82 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 meloow, ja bym się pisał na wyjazd z tobą.KM do Znojma mamy z Czechowic jakieś 315 to jest na granicy z Austrią a trasa bardzo prosta.
Janusz P. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie chciałem nic wcześniej pisać o wyjeździe do Znojmo jako "busik" ale powiem że dwa tygodnie przed wyjazdem dam znać na 100% co i jak i mogę zabrać 8 osób z okolic Bielska ale jak na razie to jeszcze wszystko jest " na wodzie patykiem pisane" jednak już jest pewien zamysł :rotfl: Gdyby jechał też meloow to można by było ewentualną liczbę podróżnych(gdyby było aż tylu chętnych) rozbić na dwa auta i na pewno było by wygodniej no ale to jeszcze zobaczymy.
Malker Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 No Panowie Do wyjazdu już niecałe 4 dni Na miejscu może zrobimy jakąś zbiórkę pfmrc :] ? Z Ostrowa i okolic jedzie ok. 4-5 osób + ja, tata i chyba brat Wie ktoś może czy wstęp jest płatny ? Podobno 5 euro ale czy na pewno euro ? Może ktoś był lub jakiś znajomy był i wie ile się płaci za wstęp?
Janusz P. Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Mój wyjazd do Znojmo niestety nie dojdzie do skutku. A miało być tak pięknie, szkoda bo na tak wielkiej imprezie jeszcze nie byłem.
Boogie Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Wstep kosztuje 50 koron czeskich, czyli naprawde grosze.
sebarc Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 pewnie nikt z was o tym nie wiem, ale na stronie lotniska można zobaczyć kamerke która chodzi bardzo płynnie z widoku na lotnisku, akurat przed chwila jak sie nie myle widziałem katane 3m podczas zawisu http://www.modelcity.cz/?page_id=153
marekzak Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Toruń zameldował się już w Znojmo. Jest REWELACYJNiE Zdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow.
grzegorzp Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja niestety też nie pojadę, szkoda. Zdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow Liczę chociaż na zobaczenie tego w ten sposób :wink:
darkarll Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Toruń zameldował się już w Znojmo. Jest REWELACYJNiEZdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow. trzymam kciuki za Michała :jupi:
radek872 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Właśnie wróciłem z imprezy i muszę powiedzieć, że jestem niesamowicie "podjarany" tym co zobaczyłem poziom po prostu mistrzowski, bo i sami mistrzowie latali.Ogromny szacun dla pilotów przelatujących na pełnym gazie w żylecie 2m nie nad ziemią, ale od głowy :shock: żadne inne rolle zawisy nie robił takiego wrażenia ja te niesamocie ryzykowne przeloty .Od strony organizacyjnej także rewelacja każdy z widzów bez przeszód mógł podejsc i porozmawiać z pilotami pooglądać i po dotykać modele najlepszych, a nawet posiedziec na krzesełkach sędziowskich i popatrzec jak lataja najlepsi z odległosci 20m :jupi: .Oprócz zawodów freestyle odbyły się pokazy samolotów odrzutowych i śmigłowców. Wieczorem nocne loty deproniakami i latającymi baba jagami :rotfl: pokaz sztucznych ogni i impreza przy muzyce do rana Garść zdjęć
Tomek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Ogromny szacun dla pilotów przelatujących na pełnym gazie w żylecie 2m nie nad ziemią, ale od głowy żadne inne rolle zawisy nie robił takiego wrażenia ja te niesamocie ryzykowne przeloty Nie przesadzasz Rade? W sobotę to samno robił Chmielewski ( i reszta) i to znacznie niżej niż 2 m . Może miało być 20cm? :shock: P.S. Fajne zdjęcia , super modele , widać że wypaiona impreza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.