Skocz do zawartości

European Extreme Flight Championschips 2009 - Znojmo

Malker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Czy ktoś wybiera się na European Extreme Flight Championschips 2009 - Znojmo 11-13 Wrzesień.

Przypomnij jakieś 7-10 dni przed - może pojedziem ???

Opublikowano

no pany do krakowa mam dodatkowo 100km :)

powiem tak ja mam samochód 7-io osobowy :D lecz do ostatniego dnia nie mogę zagwarantowac że pojadę :( . Gdybym jechał dam informacje i spokojnie mogę zabrać kilka osób.

Opublikowano

meloow, ja bym się pisał na wyjazd z tobą.KM do Znojma mamy z Czechowic jakieś 315 to jest na granicy z Austrią a trasa bardzo prosta.

Opublikowano

Nie chciałem nic wcześniej pisać o wyjeździe do Znojmo jako "busik" ale powiem że dwa tygodnie przed wyjazdem dam znać na 100% co i jak i mogę zabrać 8 osób z okolic Bielska ale jak na razie to jeszcze wszystko jest " na wodzie patykiem pisane" jednak już jest pewien zamysł :rotfl: Gdyby jechał też meloow to można by było ewentualną liczbę podróżnych(gdyby było aż tylu chętnych) rozbić na dwa auta i na pewno było by wygodniej no ale to jeszcze zobaczymy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No Panowie :) Do wyjazdu już niecałe 4 dni :) Na miejscu może zrobimy jakąś zbiórkę pfmrc :] ?

Z Ostrowa i okolic jedzie ok. 4-5 osób + ja, tata i chyba brat :)

Wie ktoś może czy wstęp jest płatny ? Podobno 5 euro ale czy na pewno euro ? Może ktoś był lub jakiś znajomy był i wie ile się płaci za wstęp?

Opublikowano

Ja niestety też nie pojadę, szkoda.

Zdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow

Liczę chociaż na zobaczenie tego w ten sposób :wink:

Opublikowano
Toruń zameldował się już w Znojmo. :D Jest REWELACYJNiE

Zdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow.

trzymam kciuki za Michała :jupi:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z imprezy i muszę powiedzieć, że jestem niesamowicie "podjarany" tym co zobaczyłem poziom po prostu mistrzowski, bo i sami mistrzowie latali.Ogromny szacun dla pilotów przelatujących na pełnym gazie w żylecie 2m nie nad ziemią, ale od głowy :shock: żadne inne rolle zawisy nie robił takiego wrażenia ja te niesamocie ryzykowne przeloty .Od strony organizacyjnej także rewelacja każdy z widzów bez przeszód mógł podejsc i porozmawiać z pilotami pooglądać i po dotykać modele najlepszych, a nawet posiedziec na krzesełkach sędziowskich i popatrzec jak lataja najlepsi z odległosci 20m :jupi: .Oprócz zawodów freestyle odbyły się pokazy samolotów odrzutowych i śmigłowców. Wieczorem nocne loty deproniakami i latającymi baba jagami :rotfl: pokaz sztucznych ogni i impreza przy muzyce do rana :D

Garść zdjęć

df4aadf50394a910med.jpg

3bd9815e92f58f1amed.jpg

ef99c0a0026570afmed.jpg

ab84b46821a93521med.jpg

69921243334d1aadmed.jpg

3332a7d03f70b8b5med.jpg

6c3354f571b1e28bmed.jpg

b2240c7fdaed417cmed.jpg

cc2e5b6862f83662med.jpg

48c0295924e9ffebmed.jpg

526efe8d7cf5595cmed.jpg

f68d34db865bb673med.jpg

ebbc341b33f2de40med.jpg

bd28e3dd97c79c69med.jpg

bd28e3dd97c79c69med.jpg

6071e37daeaddc49med.jpg

Opublikowano
Ogromny szacun dla pilotów przelatujących na pełnym gazie w żylecie 2m nie nad ziemią, ale od głowy żadne inne rolle zawisy nie robił takiego wrażenia ja te niesamocie ryzykowne przeloty

Nie przesadzasz Rade?

W sobotę to samno robił Chmielewski ( i reszta) i to znacznie niżej niż 2 m .

Może miało być 20cm? :shock:

P.S.

Fajne zdjęcia , super modele , widać że wypaiona impreza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.