Malker Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam. Czy ktoś wybiera się na European Extreme Flight Championschips 2009 - Znojmo 11-13 Wrzesień. Ja jadę na 99% Więcej info tutaj: http://www.exfc.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja mam ok 200-250 km więc może też się wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam.Czy ktoś wybiera się na European Extreme Flight Championschips 2009 - Znojmo 11-13 Wrzesień. Przypomnij jakieś 7-10 dni przed - może pojedziem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Bede!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dobry pomysł może jakiś busik na 8 osób >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No no, dobrze kombinujecie :mrgreen: też bym się chętnie wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja też bym chętnie pojechał ale nie wiem jeszcze jak będzie u mnie z czasem ale póki co jestem mocno zainteresowany tą imprezą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no pany do krakowa mam dodatkowo 100km powiem tak ja mam samochód 7-io osobowy lecz do ostatniego dnia nie mogę zagwarantowac że pojadę . Gdybym jechał dam informacje i spokojnie mogę zabrać kilka osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mackiu niestety tak to już jest jak prowadzi się własną firmę nigdy nic nie wiadamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 meloow, ja bym się pisał na wyjazd z tobą.KM do Znojma mamy z Czechowic jakieś 315 to jest na granicy z Austrią a trasa bardzo prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie chciałem nic wcześniej pisać o wyjeździe do Znojmo jako "busik" ale powiem że dwa tygodnie przed wyjazdem dam znać na 100% co i jak i mogę zabrać 8 osób z okolic Bielska ale jak na razie to jeszcze wszystko jest " na wodzie patykiem pisane" jednak już jest pewien zamysł :rotfl: Gdyby jechał też meloow to można by było ewentualną liczbę podróżnych(gdyby było aż tylu chętnych) rozbić na dwa auta i na pewno było by wygodniej no ale to jeszcze zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 No Panowie Do wyjazdu już niecałe 4 dni Na miejscu może zrobimy jakąś zbiórkę pfmrc :] ? Z Ostrowa i okolic jedzie ok. 4-5 osób + ja, tata i chyba brat Wie ktoś może czy wstęp jest płatny ? Podobno 5 euro ale czy na pewno euro ? Może ktoś był lub jakiś znajomy był i wie ile się płaci za wstęp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mój wyjazd do Znojmo niestety nie dojdzie do skutku. A miało być tak pięknie, szkoda bo na tak wielkiej imprezie jeszcze nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Wstep kosztuje 50 koron czeskich, czyli naprawde grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 pewnie nikt z was o tym nie wiem, ale na stronie lotniska można zobaczyć kamerke która chodzi bardzo płynnie z widoku na lotnisku, akurat przed chwila jak sie nie myle widziałem katane 3m podczas zawisu http://www.modelcity.cz/?page_id=153 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzak Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Toruń zameldował się już w Znojmo. Jest REWELACYJNiE Zdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ja niestety też nie pojadę, szkoda. Zdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow Liczę chociaż na zobaczenie tego w ten sposób :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Toruń zameldował się już w Znojmo. Jest REWELACYJNiEZdjęcie i relacja we wtorek po powrocie z zawodow. trzymam kciuki za Michała :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Właśnie wróciłem z imprezy i muszę powiedzieć, że jestem niesamowicie "podjarany" tym co zobaczyłem poziom po prostu mistrzowski, bo i sami mistrzowie latali.Ogromny szacun dla pilotów przelatujących na pełnym gazie w żylecie 2m nie nad ziemią, ale od głowy :shock: żadne inne rolle zawisy nie robił takiego wrażenia ja te niesamocie ryzykowne przeloty .Od strony organizacyjnej także rewelacja każdy z widzów bez przeszód mógł podejsc i porozmawiać z pilotami pooglądać i po dotykać modele najlepszych, a nawet posiedziec na krzesełkach sędziowskich i popatrzec jak lataja najlepsi z odległosci 20m :jupi: .Oprócz zawodów freestyle odbyły się pokazy samolotów odrzutowych i śmigłowców. Wieczorem nocne loty deproniakami i latającymi baba jagami :rotfl: pokaz sztucznych ogni i impreza przy muzyce do rana Garść zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ogromny szacun dla pilotów przelatujących na pełnym gazie w żylecie 2m nie nad ziemią, ale od głowy żadne inne rolle zawisy nie robił takiego wrażenia ja te niesamocie ryzykowne przeloty Nie przesadzasz Rade? W sobotę to samno robił Chmielewski ( i reszta) i to znacznie niżej niż 2 m . Może miało być 20cm? :shock: P.S. Fajne zdjęcia , super modele , widać że wypaiona impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.