tomson Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam Wczoraj znajomy którego wciągam w latanie RC pokazał mi cudo które wykonał 20 lat temu Jest to makieta niszczyciela wykonana ze sklejki i drutu Model po mimo upływu lat nadal jest sprawny i może pływać Kopara mi opadła widząc jaki nakład pracy został włożony w ten okręt Aparatura 27MHz na którą nie trzeba było mieć zezwolenia Delate takie jak poręcze, okienka i pokrętła przy działkach, są z drutu polutowane Mechanizm do zmiany obrotów śrub Odbiornik Piekielna moc z dwóch silników wyjetych bodajże z radiomagnetofonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jako że w w Iławie kilka razy były MŚ, startowałem w MP takich modeli a wiec powiem - nic specjalnego ... U nas na modelarni mieliśmy model ścigacza 1,8m ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja nie miałem sposobności otrzeć się o takie Modelarstwo przez duże "eM" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak zobaczyłem to radio to aż mi się łza zakręciła. Co to były za czasy .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ...wiec powiem - nic specjalnego... Trochę szacunku, on (model) jest starszy od Ciebie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.