tomson Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witam Wczoraj znajomy którego wciągam w latanie RC pokazał mi cudo które wykonał 20 lat temu Jest to makieta niszczyciela wykonana ze sklejki i drutu Model po mimo upływu lat nadal jest sprawny i może pływać Kopara mi opadła widząc jaki nakład pracy został włożony w ten okręt Aparatura 27MHz na którą nie trzeba było mieć zezwolenia Delate takie jak poręcze, okienka i pokrętła przy działkach, są z drutu polutowane Mechanizm do zmiany obrotów śrub Odbiornik Piekielna moc z dwóch silników wyjetych bodajże z radiomagnetofonów
ertman_176 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jako że w w Iławie kilka razy były MŚ, startowałem w MP takich modeli a wiec powiem - nic specjalnego ... U nas na modelarni mieliśmy model ścigacza 1,8m ...
tomson Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Ja nie miałem sposobności otrzeć się o takie Modelarstwo przez duże "eM"
Tomek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jak zobaczyłem to radio to aż mi się łza zakręciła. Co to były za czasy .!
hubert_tata Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ...wiec powiem - nic specjalnego... Trochę szacunku, on (model) jest starszy od Ciebie :mrgreen:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.