xks_de Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam. Buduję samolot (depronowy). Dzisiaj szukałem w kilku sklepach farb firmy MOTIP i nie znalazłem. Szukałem w następujących sklepach: 1. Leroy Merlin 2. Obi 3. Castorama Wiecie gdzie jeszcze mogą mieć te farby :?: A może gdzieś w sklepie internetowym :?: (pomijając allegro) Za odpowiedź z góry dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Poszukaj w samochodowych. U mnie znalazłem w pierwszym do którego wszedłem Pozdrawiam i owocnych poszukiwań życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pman Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W tych wszystkich które wymieniłeś na pewno są te lakiery, tyle że logo Motip jest niewidoczne To są lakiery z wszystkim dobrze znanej serii Dupli Color. Niestety szpachli natryskowej w w/w nie dostałem, także zostaje zamówienie przez sieć... Skoro wspomniałeś o depronie... upewnij się, że te farby Ci go nie rozpuszczą. Do depronu zdaje się są specjalne farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 O ile dobrze wiem, to szpachli natryskowej w aerozolu to nigdzie nie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 O ile dobrze wiem, to szpachli natryskowej w aerozolu to nigdzie nie kupisz 8) http://www.tradetec.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=534&osCsid=c1b4ec0f44361d4cba0b1913d5486b :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 O ile dobrze wiem, to szpachli natryskowej w aerozolu to nigdzie nie kupisz To co mi stoi na półce w piwnicy? :wink: Inna sprawa, że raczej do drobnych nierówności się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 bo to co wystepuje w handlu pod nazwą szpachla natryskowa to jest Filler czyli wypełniacz /zamykacz porów . Prawdziwe szpachlówki natryskowe są tez dostępne ale w opakowaniach 1kG i większych do stosowania z pistoletami lakierniczymi . Również takie występują fillery i wychodzą znacznie taniej od tych w sprayu - no i trzeba mieć pistolet i kompresor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To są lakiery z wszystkim dobrze znanej serii Dupli Color. Porównanie Motipa i DupliColor, wychodzi ZDECYDOWANIE na korzyść "oryginalnego" Motipa. Szybciej schnie, lepiej kryje. W mojej subiektywnej ocenie również mniej śmierdzi. Trudniej go dostać i jest trochę droższy, ale naprawdę warto poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No i Krzyś wszystko wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xks_de Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a około w jakiej cenie są farby motipa (orginalne)? przypomniałem sobie że kiedyś kupowałem w samochodowym farby w sprayu (nie jestem pewien czy motipa, ale chyba tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a około w jakiej cenie są farby motipa (orginalne)? http://www.tradetec.pl/index.php?manufacturers_id=5&osCsid=c1b4ec0f44361d4cba0b1913d5486b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 W sklepach (w Łodzi) farby Motipa najtaniej można dostać za 30zł (niedawno kupowałem), ale ceny oscyluję w granicach 30-do nawet 40zł za puszkę 400ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pman Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Porównanie Motipa i DupliColor, wychodzi ZDECYDOWANIE na korzyść "oryginalnego" Motipa. Ale DupliColor to jedna z serii produktów Motipa. Może myślisz o jakiejś innej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.