hubert_tata Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Film dla sympatyków dużych, wielosilnikowych łodzi latających (plus kamerki itp). Nie jest to żaden news, ale znowu mi wpadł w oko i pozwolę sobie tu zapisać adresik: Podabają mi się ujęcia startu (numer z 5l zbiornikiem wody) i super lądowanie. Edit A wszystko ładnie pokazane z kilku ujęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Eeech. Za rok najwyżej dwa zobaczymy jakiś film fabularny z wykorzystaniem takich ujęć. Sam miałem chęć coś takiego wykonać ale brak czasu dał o sobie znać już na etapie powstawania scenariusza( a raczej historii która miała być jego podstawą). Piękna sprawa. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Juz dawno temu to widzialem, łódź pierwsza klasa, samo nagranie rowniez. Trzeba trenowac loty air-to-air fpv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyboy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Bardzo dobrze zmontowany i przygotowany filmik. Oby wiecej takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.