specyfick Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Właśnie wpadłem na coś takiego: FlyCamOne3 Nadajnik I nowa kamera Wygląda na komplet kamera sterowana 4 kanały. Nadajnik i odbiornik 2,4 Ghz. Wszystko małe i w komplecie. Co wy na to ?
Gość Anonymous Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zasięgu 300 m to do FPV pewnie trochę przymało
meloow Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 FCO 3 ma wbudowany nadajnik a ekran ma wbudowany odbiornik i na tym na ekraniku TFT ogladasz na żywno lot, z tego co wiem, będzie można dokupić gogle i wpiąc do tego odbiornika i latasz FPV.
cobra Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Fajne, tylko nadajnik 10 mW to mało. Za to sama kamerka ma już w sobie pan/tilt.
diem Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Imho fco troche gadzeciarskie i nie da rady dorownac przecietnemu zestawowi fpv. Czas pokaze, z pewnoscia wkrotce pierwsze testy zrobia zachodni koledzy.
madrian Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Już było trochę o FCO3 w "Ciekawych", przy okazji wyprzedaży FCO2 w HC. Cena zestawiku razem z Goglami lekko powala, a to są ceny zachodnie, czyli normalne. Poczekamy na "nasze".
Dj. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam, śledze temat FCO3 od jakiegoś czasu i sie doczekałem - jutro dostanę te kamerke do testów. Zobaczymy jak to jest z tym wynalazkiem. Po lotach postaram sie opisac co i jak w nowym poście.
Tril Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Witam, jak tam wyszly testy kamerki? Jestem bardzo ciekawy, bo nosze sie z zamiarem kupienia tego zestawu. Wydaje mi sie, ze bedzie lepszy od FCOII? Ma ktos z Was jakies doswiadczenia z ta kamerka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.