Skocz do zawartości

FlyCamOne3 Nowość z nadajnikiem i odbiornikiem 2,4 Ghz.

specyfick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasięgu 300 m to do FPV pewnie trochę przymało :)

Opublikowano

FCO 3 ma wbudowany nadajnik a ekran ma wbudowany odbiornik i na tym na ekraniku TFT ogladasz na żywno lot, z tego co wiem, będzie można dokupić gogle i wpiąc do tego odbiornika i latasz FPV.

Opublikowano

Imho fco troche gadzeciarskie i nie da rady dorownac przecietnemu zestawowi fpv. Czas pokaze, z pewnoscia wkrotce pierwsze testy zrobia zachodni koledzy.

Opublikowano

Już było trochę o FCO3 w "Ciekawych", przy okazji wyprzedaży FCO2 w HC.

Cena zestawiku razem z Goglami lekko powala, a to są ceny zachodnie, czyli normalne. Poczekamy na "nasze". :P

Opublikowano

Witam, śledze temat FCO3 od jakiegoś czasu i sie doczekałem - jutro dostanę te kamerke do testów. Zobaczymy jak to jest z tym wynalazkiem. Po lotach postaram sie opisac co i jak w nowym poście. :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

jak tam wyszly testy kamerki? Jestem bardzo ciekawy, bo nosze sie z zamiarem kupienia tego zestawu. Wydaje mi sie, ze bedzie lepszy od FCOII? Ma ktos z Was jakies doswiadczenia z ta kamerka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.