specyfick Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Właśnie wpadłem na coś takiego: FlyCamOne3 Nadajnik I nowa kamera Wygląda na komplet kamera sterowana 4 kanały. Nadajnik i odbiornik 2,4 Ghz. Wszystko małe i w komplecie. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zasięgu 300 m to do FPV pewnie trochę przymało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 FCO 3 ma wbudowany nadajnik a ekran ma wbudowany odbiornik i na tym na ekraniku TFT ogladasz na żywno lot, z tego co wiem, będzie można dokupić gogle i wpiąc do tego odbiornika i latasz FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Fajne, tylko nadajnik 10 mW to mało. Za to sama kamerka ma już w sobie pan/tilt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Imho fco troche gadzeciarskie i nie da rady dorownac przecietnemu zestawowi fpv. Czas pokaze, z pewnoscia wkrotce pierwsze testy zrobia zachodni koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Już było trochę o FCO3 w "Ciekawych", przy okazji wyprzedaży FCO2 w HC. Cena zestawiku razem z Goglami lekko powala, a to są ceny zachodnie, czyli normalne. Poczekamy na "nasze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam, śledze temat FCO3 od jakiegoś czasu i sie doczekałem - jutro dostanę te kamerke do testów. Zobaczymy jak to jest z tym wynalazkiem. Po lotach postaram sie opisac co i jak w nowym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tril Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam, jak tam wyszly testy kamerki? Jestem bardzo ciekawy, bo nosze sie z zamiarem kupienia tego zestawu. Wydaje mi sie, ze bedzie lepszy od FCOII? Ma ktos z Was jakies doswiadczenia z ta kamerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.