Tomek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A może na początek zrób to co robisz najlepiej tylko w wersji rc. Czyli jakiś pancernik(krążownik ,niszczyciel) + sterowanie kierunkiem oraz śrubami a już jako wyższa szkoła jazdy obrotowe wieżyczki + odpowiedni podkład dźwiękowy. Obiecuje Ci że tak wykonany model makietowo i na dodatek pływający na wodzie wzbudził by nie lada euforie widzów. Wykorzystaj swoje dotychczasowe doświadczenie i powoli zdobywaj nowe! A że trochę sie pośmialiśmy to sie nie przejmuj.Od tak wystrzeliłeś z grubej rury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golf Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dzięki za podpowiedź. :idea: Poszukam modelu, pomyślę nad skalą i dam znać co i na jakim etapie prac jestem Hubert_tata słusznie zauważył, że rozmiary byłyby mikroskopijne. :shock: W zwiazku z tym zaczynam się bardzo poważnie zastanawiać nad okrętem... a jak on mi wyjdzie i będzie sprawiał odpowiednie wrażenie to z chęcią pomyślę nad czymś latającym ale może zamiast F - 16 zająć się Polikaropowem Po-2 i nie w skali 1:72 ale np 1:25. Ale to jak na razie dość odległe plany. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Co do PO-2 to najprzedniejszy pomysł! Oczywiście w rozsądnej skali - 1/6. Mam plany, chętnie posłużę, ale musi to byc twarda, męska i nieodwracalna decyzja... :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golf Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Pytać nikt nie zabronił Więc pytam: MareX, czy Pan wykonał model tego zasłużonego samolotu? Jeżeli tak to jak Pan ocenia stopnień trudności tak wykonania jak i sterowania? No i najważniejsze czy nadaje się dla żółtodzioba w dziedzinie R/C? Jakieś plany Polikarpowa znalazłem na stronie: http://www.modelarz.com/pliki.php?itp=1&w=lista&offset=100 Czy ktoś już sprawdzał ich jakość?? (przepraszam za pseudoreklamę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.