motyl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No dziś pan listonosz przyniósł mi mała paczuszkę na otarcie łez z braku aparatury Może znajdzie się kiedyś tu poniżej relacja z budowy, ale narazie musze nacieszyć oczy takim widokiem A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ?? EDIT: Konkurs rozwiązany jest to model ELIXIR z TopModelCZ.cz
Rafal B. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ?? Ja wiem toć to PIEKNY model :rotfl: :rotfl: :rotfl: może troszku więcej informacji (przeznaczenie, waga i takie tam inne bajery :-P )
motyl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 TM-Fantasy ?? nie :devil: może troszku więcej informacji (przeznaczenie, waga i takie tam inne bajery :-P ) nie dziś po 13h pracy mam dość ide się nacieszyć
motyl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To może Elixir z topmodel ?? :rotfl: :rotfl:
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ?? wiem!wiem! to model latajacy! zgadlem?
AndyW Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No,, tak po prostu geniusz jestem :crazy:
elektron Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Motylu drogi ty nas tu nie rob w jajo. Lepiej mow co to za model i jego dane Oraz gdzie i za ile go kupiles !
Piotrek_F3J Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 poproś pana listonosza zeby mi tez taki przyniusł model wygląda zajefajnie 8) pewnie tez drogi? model wygląda mi na typową F3B
elektron Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 F3B a F3J to bardzo mala roznica A znajac polozenie geograficzne Motylka to napewno F3J-tka
krzysiek w Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 F3B a F3J to bardzo mala roznica w F3B sa loty na odleglosc,szybkosc i czas, a f3j tylko czas.Róznica to chyba tylko stosowane profile,a po tym zdjeciu tego nie rozpoznasz
laminat Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 tu jest konkretna roznica miedzy F3B a F3J i czesto sie zdarza ze zawodnicy zmieniaja podczas zawodow skrzydła:)
motyl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2007 poproś pana listonosza zeby mi tez taki przyniusł Poprosiłem 1200zł jestes winien
AndyW Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Oczywiście za każdy dzień zwłoki 10% odsetek karnych. Aż strach pisać :rotfl:
Wieczu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Piekne ptaszysko ostatnio tez dostalem szybowiec ale nieprzyniosl go listonosz tylko tata xD 2m rozpietosc , lotki , klapy. Spirit Elite. Dodam wkrotce foto w Moje Modele.
Piotrek_F3J Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Poprosiłem 1200zł jestes winien Łoo to nie
motyl Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Piotrek_f3j/m, taki teraz mamy lajf ze nie ma nic za darmo Nawet uścisk dłoni jest za dobre wychowanie
malinn Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No gartuluje kolejenej wypas maszyny. nORMALNIE MASZ TAKI ARSENAŁ ŻE BANIA MAŁA. Pytanie kiedy to wszystko ulotnisz bo wypoażenie majatek do takich stworów ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.