Skocz do zawartości

Szybowiec ELIXIR 3,2m - na otarcie łez :D

motyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dziś pan listonosz przyniósł mi mała paczuszkę na otarcie łez z braku aparatury :D

Może znajdzie się kiedyś tu poniżej relacja z budowy, ale narazie musze nacieszyć oczy takim widokiem :D

P1010153.jpg

P1010154.jpg

A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ??

EDIT: Konkurs rozwiązany jest to model ELIXIR z TopModelCZ.cz :D

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ??

Ja wiem toć to PIEKNY model :rotfl: :rotfl: :rotfl:

może troszku więcej informacji (przeznaczenie, waga i takie tam inne bajery :-P )

Opublikowano
TM-Fantasy ??

nie :devil:

może troszku więcej informacji (przeznaczenie, waga i takie tam inne bajery :-P )

nie dziś po 13h pracy mam dość ide się nacieszyć :D

Opublikowano
F3B a F3J to bardzo mala roznica

w F3B sa loty na odleglosc,szybkosc i czas, a f3j tylko czas.Róznica to chyba tylko stosowane profile,a po tym zdjeciu tego nie rozpoznasz :)

Opublikowano

tu jest konkretna roznica miedzy F3B a F3J i czesto sie zdarza ze zawodnicy zmieniaja podczas

zawodow skrzydła:)

Opublikowano

Piekne ptaszysko :D ostatnio tez dostalem szybowiec ale nieprzyniosl go listonosz tylko tata xD 2m rozpietosc , lotki , klapy. Spirit Elite. Dodam wkrotce foto w Moje Modele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.