motyl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No dziś pan listonosz przyniósł mi mała paczuszkę na otarcie łez z braku aparatury Może znajdzie się kiedyś tu poniżej relacja z budowy, ale narazie musze nacieszyć oczy takim widokiem A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ?? EDIT: Konkurs rozwiązany jest to model ELIXIR z TopModelCZ.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ?? Ja wiem toć to PIEKNY model :rotfl: :rotfl: :rotfl: może troszku więcej informacji (przeznaczenie, waga i takie tam inne bajery :-P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 TM-Fantasy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 TM-Fantasy ?? nie :devil: może troszku więcej informacji (przeznaczenie, waga i takie tam inne bajery :-P ) nie dziś po 13h pracy mam dość ide się nacieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To może Elixir z topmodel ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To może Elixir z topmodel ?? :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A tak swoją droga kto zgadnie co to za model ?? wiem!wiem! to model latajacy! zgadlem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No,, tak po prostu geniusz jestem :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Motylu drogi ty nas tu nie rob w jajo. Lepiej mow co to za model i jego dane Oraz gdzie i za ile go kupiles ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 poproś pana listonosza zeby mi tez taki przyniusł model wygląda zajefajnie 8) pewnie tez drogi? model wygląda mi na typową F3B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 F3B a F3J to bardzo mala roznica A znajac polozenie geograficzne Motylka to napewno F3J-tka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 F3B a F3J to bardzo mala roznica w F3B sa loty na odleglosc,szybkosc i czas, a f3j tylko czas.Róznica to chyba tylko stosowane profile,a po tym zdjeciu tego nie rozpoznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 tu jest konkretna roznica miedzy F3B a F3J i czesto sie zdarza ze zawodnicy zmieniaja podczas zawodow skrzydła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 poproś pana listonosza zeby mi tez taki przyniusł Poprosiłem 1200zł jestes winien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Oczywiście za każdy dzień zwłoki 10% odsetek karnych. Aż strach pisać :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Piekne ptaszysko ostatnio tez dostalem szybowiec ale nieprzyniosl go listonosz tylko tata xD 2m rozpietosc , lotki , klapy. Spirit Elite. Dodam wkrotce foto w Moje Modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Poprosiłem 1200zł jestes winien Łoo to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Piotrek_f3j/m, taki teraz mamy lajf ze nie ma nic za darmo Nawet uścisk dłoni jest za dobre wychowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No gartuluje kolejenej wypas maszyny. nORMALNIE MASZ TAKI ARSENAŁ ŻE BANIA MAŁA. Pytanie kiedy to wszystko ulotnisz bo wypoażenie majatek do takich stworów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 NYX ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.