grzegorzp Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czy ktoś kiedyś widział coś takiego? Jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :shock: :shock: Na prawdę super ! Pewnie to były ćwiczenia trwające miesiącami ale efekt jest genialny. Zgranie i współpraca super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :shock: :shock: :shock: wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 szkoda tylko że w przyspieszonym tempie tutaj gorsza jakość ale tempo normalne : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mala rozdzielczosc- pikseloza straszna - malo kolorow. - lipa - az sie boje jak pilot wyglada... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czerń niedostatecznie głęboka i smuży - najwyraźniej nie ma 100Hz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :ooooooo @up Black pearl i czarne jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Chińczycy to najwieksza nacja na naszej planecie. Skoro widać z kosmosu mur chiński to pewnie jakby skrzyknąc w/w naród to by dopiero był widok - np z orbity :wink: Dobrzy są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pokazałem siostrze, a ona: "Ja wiedziałam, że te chińczyki do dziwaki kompletne są..." xDxD Ale jestem pełen podziwu dla Tych ludzi.. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Chińczycy to najwieksza nacja na naszej planecie. Skoro widać z kosmosu mur chiński to pewnie jakby skrzyknąc w/w naród to by dopiero był widok - np z orbity :wink: Dobrzy są! No pewnie wyświetlacz tego typu ale o rozdzielczości FullHD już by z kosmosu było widać. PS.: Tyle że to Korea Południowa a nie Chiny, no ale niby "Dziecko Chińczyk i dziecko Koreańczyk to się w zasadzie niczym nie różnią... ...chyba, że jest chłopczyk i dziewczynka. To wtedy już tak, jak u ludzi" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No tak, obawiam sie że miałbym trudności w rozróżnieniu gdzie Koreańczyk , gdzie Chińczyk - ma sie oczywiscie rozumiec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Film, jak film ale najfajniejsze są te komentarze pisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Tak jakos mi sie skojarzylo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 :shock: dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A jaką mają normę dla wypalonych pikseli? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.