Wojtass_nt Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jeden z kolegów Ahh to ten co miał tak ważną inną robotę, że aż z tego powodu musiał zrezygnować z bycia tu na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 wojtas tak właśnie ten kolega :roll: , zresztą piszesz nie na temat !!!! a model i relacja jest ogólnodostepna dla wszystkich internautów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ahh to ten co miał tak ważną inną robotę, że aż z tego powodu musiał zrezygnować z bycia tu na forum... Zrezygnował i już. Jego sprawa i jego prawo. A co do modelu - sam mu kapkę pomagam i zapowiada się co najmniej nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 i już. Nie takie "i już" bo trochę bicia (a raczej toczenia) piany tutaj było. A tak na temat- poszczególne płaty będą rozłączane na połówki czy w całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 a raczej toczenia) piany a to ciekawe toczyć pianę co do połówek skrzydeł to nie wiem ale zapytaj projektanta może Ci odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 co do połówek skrzydeł to nie wiem ale zapytaj projektanta może Ci odpowie No właśnie to zrobiłem. Chyba, że tutaj tylko OHy i AHy a sam wiesz gdzie- pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 i już. Nie takie "i już" bo trochę bicia (a raczej toczenia) piany tutaj było. A tak na temat- poszczególne płaty będą rozłączane na połówki czy w całości? Co prawda projektantem nie jestem ale model niema rozłączanych połówek bo ma około 1m rozpiętości i najzwyczajniej niema sensu - zbędna masa i koszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ahh to ten co miał tak ważną inną robotę, że aż z tego powodu musiał zrezygnować z bycia tu na forum... Akurat piszesz w wątku przez niego założonym. No ale skąd mógłbyś to wiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jako człowiek nieco zamieszany w projekt Ultimate'a Sławka, w głębokim poważaniu mając międzyforumowe wojny i niesnaski spieszę zameldować, że prace poszły znacznie do przodu. Jak narazie prezentuje się to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 W temacie jest błąd. Ten model ma 106cm rozpiętości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 i 116 długości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek z Lublina Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam. Model jest prawie gotowy do oklejania a obecnie wygląda tak: Kolega Sławek upoważnił mnie do wklejenia tego zdjęcia . Pozdrawiam. Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Model jest prawie gotowy do oklejania a obecnie wygląda tak: Wyprzedziłeś mnie Dla zainteresowanych link: http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=68&t=798 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam bardzo ładnie to wygląda a w mojej głowie rodzi się pytanie czy ten model można przerobić pod silnik spalinowy ? Ile będzie kosztował taki zestaw / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Też myślałem o wersji spalinowej, ale jak na moje oko, konstrukcja za delikatna, ale niech się wypowiedzą konstruktorzy jeszcze Może powstanie kiedyś wersja wzmocniona pod spalinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 DOkładnie jak pisał Darek - to jest model tylko pod elektryka. Wersja spalinowa może kiedyś powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Przesadzasz Pawle jak dla mnie to jedynie troszkę inne rozwiąząnie mocowania silnika które tak naprawdę można wykonać już samodzielnie ,powiedzmy szczerze niewielka przeróbka wystarczy popatrzeć na modele z Axara maja naprawdę bardzo delikatna konstrukcje i jakoś zalecają do nich silniki spalinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek z Lublina Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam. Sławek prosił żeby przekazać - jeśli będzie zainteresowanie modelem w wersji spalinowej to taka wersja też będzie dostępna. Pozdrawiam. Mirek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam. Sławku jestem bardzo zainteresowany wersją spalinową i czekam kiedy takowa się ukaże ! Jeszcze jedno pytanie o koszt takiego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Przesadzasz Pawle jak dla mnie to jedynie troszkę inne rozwiąząnie mocowania silnika które tak naprawdę można wykonać już samodzielnie ,powiedzmy szczerze niewielka przeróbka wystarczy popatrzeć na modele z Axara maja naprawdę bardzo delikatna konstrukcje i jakoś zalecają do nich silniki spalinowe Nie zapominajmy, że ten model ma metr rozpiętości - nawet najmniejszy axar jest większy. No ale nie ma co bić o to piany, każdy ma swoje zdanie i na tym proponuję zakończyć - Extrimy w sumie też latały na spalinie i dają radę, to pewnie i ten Ultimate dałby. Co kto lubi. Jak dla mnie jest za delikatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.