From_heaven Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Latam sobie dzisiaj, latam, aż tu nagle na moją ulubioną łąkę włażą owce z pobliskiej akademii rolniczej :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 aż tu nagle na moją ulubioną łąkę włażą owce z pobliskiej akademii rolniczej :-DNiemożliwe! Teraz są wakacje i nie ma zajęć. No chyba że one na jakieś wakacyjne kursy uczęszczają? :shock: ;-) Ujęcia z uciekającymi owcami są jak z filmów przyrodniczych z Afryki, gdzie spłoszone antylopy uciekają przed przelatującym statkiem powietrznym, z którego są filmowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil369 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nazwa tematu trafna w 100%. Co ważniejsze jakoś filmu jak i cały film po prostu super, aż chce się powiedzieć: "daj następną część" Ujęcia z uciekającymi owcami są jak z filmów przyrodniczych z Afryki, gdzie spłoszone antylopy uciekają przed przelatującym statkiem powietrznym, z którego są filmowane . Mi od razu co się nasunęło na myśl to meserszmit przelatujący nad głowami panikujących ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Łukasz, te owce to były z Obserwatorium Astronomicznego UJ-tu, albo od oo. Kamedułów. Brawo za zdjęcia i lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Niemożliwe! Teraz są wakacje i nie ma zajęć. No chyba że one na jakieś wakacyjne kursy uczęszczają? :shock: Ładziak, w wakacje są praktyki i owce uczą się jak jeść trawę w praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.