JAFO Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Szybolek po oblocie. Niestety buntuje mi sie Pinnacle wiec tylko 1 rzut... za to w HD. Niestety wiatr nie dopisal i niemal wcale nie wialo. Gorki nie bylo Dodam ze to moje pierwsze rzuty wiec prosze nie mowic ze za ostro w gore bo to widac - ale i tak zabawa przednia bo przynajmniej mozna sie zdrowo spocic Ps. na zboczu mysle ze bedzie idealny!!! ps2. widac ze jest ciut za ciezki - odbilo sie dowazanie po wlozeniu bowdenow Fling
Rafal B. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 To ile model waży do lotu? I jak dla mnie to chyba ciut nerwowy na wysokości jest?
JAFO Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie wiem - nie mam jak zwazyc edit: - zona podala wage kuchenna... wychodzi cirka 260-270g
robintom Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Niestety wiatr nie dopisal i niemal wcale nie wialo. Gorki nie bylo No to chyba dobrze jak to był oblot? Chyba że ty masochista jesteś. Kase wydałeś, 3 tygodnie budowałeś i zaras pierwszego dnia chciałeś balsę zasadzić? Teraz ma się na jesień nie wyrośnie. :jupi:
JAFO Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 hehehe - dobre, dobre... :rotfl:
Rafal B. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Obciążenia wychodzi około 14 gram. Profil cienki nie jest więc waga powinna być w normie.
robintom Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Speawdź ś/c i kąt wychylenia steru wysokości dół-góra. A potem sprawdź czy ruch steru od zera w górę i od zera w dół przebiega po całej długości wychylenia drążka w nadajniku. No chyba że bardzo nerwowy jesteś i ty sam dawałeś po całej skali wychylenia drążka podczas oblotu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.