JAFO Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Szybolek po oblocie. Niestety buntuje mi sie Pinnacle wiec tylko 1 rzut... za to w HD. Niestety wiatr nie dopisal i niemal wcale nie wialo. Gorki nie bylo Dodam ze to moje pierwsze rzuty wiec prosze nie mowic ze za ostro w gore bo to widac - ale i tak zabawa przednia bo przynajmniej mozna sie zdrowo spocic Ps. na zboczu mysle ze bedzie idealny!!! ps2. widac ze jest ciut za ciezki - odbilo sie dowazanie po wlozeniu bowdenow Fling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 To ile model waży do lotu? I jak dla mnie to chyba ciut nerwowy na wysokości jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAFO Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie wiem - nie mam jak zwazyc edit: - zona podala wage kuchenna... wychodzi cirka 260-270g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Niestety wiatr nie dopisal i niemal wcale nie wialo. Gorki nie bylo No to chyba dobrze jak to był oblot? Chyba że ty masochista jesteś. Kase wydałeś, 3 tygodnie budowałeś i zaras pierwszego dnia chciałeś balsę zasadzić? Teraz ma się na jesień nie wyrośnie. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAFO Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 hehehe - dobre, dobre... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Obciążenia wychodzi około 14 gram. Profil cienki nie jest więc waga powinna być w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Speawdź ś/c i kąt wychylenia steru wysokości dół-góra. A potem sprawdź czy ruch steru od zera w górę i od zera w dół przebiega po całej długości wychylenia drążka w nadajniku. No chyba że bardzo nerwowy jesteś i ty sam dawałeś po całej skali wychylenia drążka podczas oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.