ECO400 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 ECO nawet jak bym miał dostać taki samochód to bym nie wziął- powód ? - Automatyczna skrzynia :]nie weź tego co powiem za obrazę.Byłbyś ...... gdybyś nie wziął czegoś co dają za free. :ble: A podałem pierwszego lepszego ale przecież nie wszystkie mają automata (a raczej pół-automata) Sorry Robert ale jest nas tyle na tym forum że już mi sie miesza :wink: EDIT: poprawiłem bo nie chce dostać ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Dawid, ta pierwsza wersja. Tyle że ta pierwsza to wersja GT500 KR ( Od serialu Knight Rider ) A drugi mustang jakis przebajeriowany zdeczko :shock: Mnie tez taki podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 ten 2 to slynny eleanor gt500 zrobiony z fastbacka wystepowal w filmie "gone in 60s" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 W Warszawie mamy stałe miejsce regularnych spotkań Muscle Cars - czasem nic się nie dzieje ale czasem pojawiają się ciekawe wozy - trochę fotek z wczoraj i film: http://www.awsa.org.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=8:cafe-66-20090831&Itemid=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 fajne, zazdroszcze wam... A na 10 zdjeciu są duchy? XD a na 1 widze Dodge'a ? tyko jaki? challenger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Charger z '71. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 aha, ladny co ile tak mniej wiecej organizujecie takie cos? fajnie palil gume ile w samej warszawie jest muscle cars'ow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 aha, ladny co ile tak mniej wiecej organizujecie takie cos? fajnie palil gume ile w samej warszawie jest muscle cars'ow? Co tydzień. Ale czasem nie ma nic ciekawego, a czasem sporo aut. Na drugie pytanie nie odpowiem, nikt tego nie liczy, niektórzy posiadacze nie mają chęci integrowania się z innymi itd... PS.: Najnowszej generacji Mustangów jeździ tu bardzo dużo, nie ma tygodnia, żebym jakiegoś nie widział (i nie jest to to samo auto), zdecydowanie częściej widuję je niż np. F-Body 4tej generacji (o trzeciej nawet nie wspominając). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dawid, ta pierwsza wersja.pozazdrościć... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidpro92 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ale mnie zdziwko wzięło jak się dowiedziałem się że u mnie w mieśie jeden koleś ma mustanga z 1966 :rotfl: mój brat już go widział, nie mogę sie doczekać kiedy uda mi się go zobaczyć na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A propo Muscle Car'ow to chyba teraz w sobote jest zlot pojazdów Amerykańskich, czy jakoś tak. Mój znajomy też chce mieć mustanga i liczy, że tam Go zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No jest, we Wrocławiu... napewno trochę Mustangów będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No jest, we Wrocławiu... napewno trochę Mustangów będzie...o to chętnie się wybiorę. Podacie więcej szczegółów :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 http://www.ridenroll.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 kurcze, tez bym sie wybral, sprobuje namowic tate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Hmm ciekawa imprezka Pewnie warto tam być. Air , wiesz może jaki tytuł ma piosenka z filmiku na tej stronie co podałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 moze by tak zrobic zlot pfmrc.eu? XD tam na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 hehe a co bedziemy tam robili na tym zlocie pfmrc :?: :wink: latali nad widownią :wink: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Air , wiesz może jaki tytuł ma piosenka z filmiku na tej stronie co podałeś? http://www.youtube.com/watch?v=DixnDjsEta0 http://www.youtube.com/watch?v=jWlqmc1B7EE http://www.youtube.com/watch?v=udEDlOZJmCc taka muzyke trzeba znać ;] przynajmniej 1 i 3 kawałek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dzięki Robraf , dasz qpie w moim imieniu "Pomógł" ? Prosił bym bardzo tu nie ma pomagania ;] qpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.