GIVEMEMORE100 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Witam panowie , mam zamiar zrobic kadłub laminatowy zawsze robiłem to bez żelkotu forma gipsowa i już ale trzeba isc na przód:) wybrałem taki żelkot epoksydowy z havela Epoksydowy biały gelcoat UV stabilny Novalis C 219 A (RAL 9010) i utwardzacz C219 Co o tym sądzicie? znacie może jakies tańsze rozwiązanie? albo jakiś pzrepis na fajny biały żelkot epoksydowy? Nie mogę zrobic kreseczki do c sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 To nie jest żelkot do wyrobu form. To tzw. topcoat, czyli warstwa wierzchnia wyrobu, do stosowania zamiast lakieru zewnętrznego. Pomyśl raczej o czymś w rodzaju MGS F200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIVEMEMORE100 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Masz rację, żle sie wyraziłem chodziło mi o żelkot na kadłub pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.