Patryk Sokol Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Witam! No właśnie pytanie jak w temacie. Mam Nokię 6600, skonfigurowałem wszystko za pomocą SMS'ów ze strony Plusa, dziesięć razy sprawdziłem czy mam aktywny GPRS i lipa Przeszedłem na Plusa właśnie ze względu na pakiety internetowe, a nie mogę z nich skorzystać. Kiedy próbuje otworzyć stronę internetową dostaje w przypadku przeglądarki Noki komunikat "GPRS niedostępny sprawdź usługi sieciowe", a w przypadku Opery Mini dowiaduję się, że "Próba uzyskania połączenia nie powiodła się". Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?
madrian Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Zacznij od wizyty w BOK-u PLUSA i upewnij się, że faktycznie ci włączyli tę usługę. Możesz też im kazać, żeby sami ci skonfigurowali połaczenie. Jeśli dopiero co podpisałeś umowę, to może musisz poczekać dzień czy dwa.
Gość slawekmod Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 W Simplusie faktycznie nie działa połączenie z netem ale na abonamencie działa u mnie na kilku telefonach bez żadnej konfiguracji.Mam same Nokie i każda inny model.Najlepiej przedzwoń na 2601 i pomogą Ci skonfigurować tel. do internetu.
Patryk Sokol Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 Juz wszystko dziala. Dlaczego? Nie mam pojecia, po prostu samo sie naprawilo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.