skraf Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 nówki sztuki, nie śmigane te silniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak za takie rarytasy, czyli Meteor i Jena 1 + drugi karter, to cena naprawdę ... A Meteor po tjuningu... Dobrze się zastanówcie, bo do końca już tylko 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tu niezła aukcja. http://allegro.pl/model-szybowca-alpina-rozpietosc-4-metry-i2527117688.html I opis z błędami, uwielbiam tak przygotowane aukcje. Nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Paweł troszkę się chamój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 nie ma to jak wstawić 4 takie same zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Padłem ze śmiechu, to, co napisał kiedyś kolega na dyktandzie (menszczyzna) się przy tym chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A tu kolejny rodzyn_ek http://allegro.pl/kulka-do-laczenia-sprzegla-kardan-i2533728479.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A tu kolejny rodzyn_ek http://allegro.pl/ku...2533728479.html Matko Bosko... to już chyba wujek google napisałby bardziej po polskiemu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Napisałem do sprzedawcy, może sprzedać po 5zł od sztuki wówczas jest to do przyjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 I za co te podwyżki co roku dla nauczycieli?? (bezczelne pytanie retoryczne ) Bo takich "kwiatkow" jest niestety coraz wiecej, nie tylko na naszym forum. W internecie to wręcz plaga, pomimo automatycznej kontroli pisowni itp. Kiedyś, kiedy na naszym forum zasugerowalem (taktownie, bez uszczypliwwości) mlodemu akurat autorowi takiego "kwiatuszka", że troszeczkę się rozminął z ortografią i mógłby naprawić kłujący w oczy błąd, zostałem obsobaczony przez niektorych kolegów "że się czepiam". hm.. A ja myślę, że trzeba zwracać uwagę wszędzie i zawsze, ale bez zgryźliwości, bo nie chodzi przecież o "dokopanie" autorowi, ale o poprawną polszczyznę dla nas wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 jasne że trzeba zwracać uwage na tego typu rzeczy,także dobrze robisz! no a jak wiadomo czlowiek uczy sie na błędach ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Teraz to sie nazywa dyslekcja Jak chodziłem do podstawówki, to za taką "dyslekcję" stawiano dwóje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 I za co te podwyżki co roku dla nauczycieli?? (bezczelne pytanie retoryczne ) Bo takich "kwiatkow" jest niestety coraz wiecej, nie tylko na naszym forum. W internecie to wręcz plaga, pomimo automatycznej kontroli pisowni itp. Kiedyś, kiedy na naszym forum zasugerowalem (taktownie, bez uszczypliwwości) mlodemu akurat autorowi takiego "kwiatuszka", że troszeczkę się rozminął z ortografią i mógłby naprawić kłójący w oczy błąd, zostałem obsobaczony przez niektorych kolegów "że się czepiam". hm.. A ja myślę, że trzeba zwracać uwagę wszędzie i zawsze, ale bez zgryźliwości, bo nie chodzi przecież o "dokopanie" autorowi, ale o poprawną polszczyznę dla nas wszystkich... To nie wina nauczycieli, tylko leniwych uczniów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/silnik-modelarski-jena-z-1960r-fabrycznie-nowy-i2562283609.html Komuś się marzy....Ostro poszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zawsze można znaleźć kogoś naiwnego, kto za tyle kupi. Kilka miesięcy temu na allegro była książka "Mała encyklopedia lotnictwa" aukcja od 5 zł , więc dałem maks 10 zł i wziołem udział w licytacji, po dwóch dniach okazało się, że osoba która wygrała zaoferowała 160 zł. Tego samego dnia kupiłem taką książkę na allegro od innej osoby za 9,90 zł. pus 6 zł za przesyłkę. Do teraz zastanawiam się czy ktoś przypadkiem specjalnie nie podbijał ceny chociaż walczyło o tą pozycję trzy osoby, a może tylko trzy konta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No dla mnie to mistrz świata!!! Widziałem takich co radugi po pięc stów chcieli sprzedawać ale ten jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ten silnik nie jest fabrycznie nowy - ślady na głowicy wskazują że był używany do tego nie kompletny , śruby na kapie skrzyni korbowej są uszkodzone a pomazanie korpusu srebrzanką chyba tylko w celu zakrycia brudu . Kompletny w lepszym stanie poszedł ostatnio za 150pln Swoją drogą Panowie i Panie allegro udostępniło funkcję pt: zgłoś naruszenie zasad . Kilka zgłoszeń o nieuczciwym opisie i aukcja leci - sprawdzone na innym tematycznie forum ( akurat nie modelarskim ale myślę że i tu zadziała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Do odpalenia silnika potrzebne jest paliwo lotnicze (dodatkowo można zamontować przepustnice) To bez przepustnicy też poleci, wiec po co montować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/samolot-zdalnie-sterowany-rc-jaguar-i2577558041.html czyli jak ze szczeniaka zrobić jaguara... Mocno zaciekawiła mnie informacja, że zablokowane lotki od razu ułatwiają życie pilotowi ... "Czterokanałowa aparatura oraz zamontowany na silniku przekładnia zwiększa moc i poprawia osiągi." Fascynujące...Jak to aparatura poprawia osiągi, nono...z sześciokanałową, to strach pomyśleć, co mogłoby być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 to w końcu jaki on jest, czerwony zielony czy niebieski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.