Cygan Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Miałem ten silnik i nie radze dawać większego śmigła a na pewno nie 10x4 bo po chwili będziesz potrzebował nowy..wierz mi sprawdziłem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Miałem ten silnik i nie radze dawać większego śmigła a na pewno nie 10x4 bo po chwili będziesz potrzebował nowy..wierz mi sprawdziłem 8) Niestety model poleciał i tak latał z 10 minut na śmigle 10x4. Najgorsze jest to ze kończąc 3 pakiet nadal latał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygan Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 W takim razie tylko się cieszyć Może ja miałem felerny model albo te niskie temperatury nie dały mu sie przegrzać. Mój po niecałej minucie właśnie na 10x4 przestał działać. Może wstawisz zdjęcia swojego dzieła? Jak się spisuje na tym silniku? Bo zastanawiam się nad zmianą napędu ale pewnie dopiero na wiosnę jak zrealizuje inne projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.