ToMarkov Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 moze juz byl ten filmik ale nie spotkalem sie z nim wczesniej na forum.
jary14 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Już kiedyś widziałem ten film... kurcze tutaj normalnie brakuje słów... W co niektórych przypadkach to głupota, a w reszcie niewiedza. W każdym przypadku bolesna, a dla osób 3 śmieszna, bo co bardziej cieszy niż porażka bliźniego ?? A swoją drogą, co to za szybowce co kółka robią ??
ryukishin Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Jestem równiż pod wrażeniem :shock: ...między innymi tego startu trzech trenerków jednocześnie...
madrian Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 A swoją drogą, co to za szybowce co kółka robią ?? Już się kiedyś o to pytałem. Jakieś chińskie rzutki dla amerykanów...
Dj. Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 rzutki dla amerykanów.. zaopatrzone w instrukcje obrazkową, jako bardziej przyswajalna przes amerykańskie społeczeństwo :rotfl:
Ładziak Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10382 :jupi: Tym niemniej nie zaszkodzi przypomnieć od czasu do czasu. Zawsze mnie ten filmik rozwala .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.