ToMarkov Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 moze juz byl ten filmik ale nie spotkalem sie z nim wczesniej na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Już kiedyś widziałem ten film... kurcze tutaj normalnie brakuje słów... W co niektórych przypadkach to głupota, a w reszcie niewiedza. W każdym przypadku bolesna, a dla osób 3 śmieszna, bo co bardziej cieszy niż porażka bliźniego ?? A swoją drogą, co to za szybowce co kółka robią ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jestem równiż pod wrażeniem :shock: ...między innymi tego startu trzech trenerków jednocześnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 A swoją drogą, co to za szybowce co kółka robią ?? Już się kiedyś o to pytałem. Jakieś chińskie rzutki dla amerykanów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 rzutki dla amerykanów.. zaopatrzone w instrukcje obrazkową, jako bardziej przyswajalna przes amerykańskie społeczeństwo :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10382 :jupi: Tym niemniej nie zaszkodzi przypomnieć od czasu do czasu. Zawsze mnie ten filmik rozwala . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.