BodzioPilot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Oto kilka zdjęć tej wioski ; ) Niestety troszkę ucierpiały na jakości... Hurtownia Kaczmarek: Lotnisko po prawej: Po prawej internat, lewej szkoła, a na boisku namiot po wczorajszym zjeździe absolwentów edit: zdjęcia poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam. Nie mogę otworzyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robs23 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To ten Wolsztyn w woj. wielkopolskim ?? P.S nie widać fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 u mnie to samo nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 P.S nie widać fotek. Bo wydrukowane atramentem sympatycznym. Podgrzej monitor zapalniczką to zobaczysz :mrgreen: - oczywiscie żart, ja też nie widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dzięki Bodzio, uroczy pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wybaczcie, że odgrzewam temat ale poprawiłem zdjęcia. Wiem co zrobilem źle, więcej się to nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajne zdjęcia jakim aparatem robione i jakim modelem latałeś :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Aparat to zwykły tani Sony N50 zamontowany w motoszybowcu 1.6m . Na dniach poszukam zdjęć modelu, bo zostały one nagrane na płycie i nie mam pojęcia gdzie ona jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zdjęcia pierwsza klasa. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie mogłem się nadziwić jak to możliwe że u mnie śniegu po kostki i -10 a u Ciebie zielono i samochody na letnich oponach Doczytałem ostatnie posty i wszystko jasne Fajne zdjęcia, pogratulować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak się ktoś dobrze przyglądnie to na przed ostatnim zdjęciu widać Iskrę i Miga 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie mogłem się nadziwić jak to możliwe że u mnie śniegu po kostki i -10 a u Ciebie zielono i samochody na letnich oponach U mnie w Zagnańsku 15km od Kielc jest 25cm do 35cm śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek 101 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 W Łodzi zima jak na tę porę roku przystało [/img] Gorąco wszystkich pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 To tak na poprawę humoru kilka zdjęć z ładną pogoda Zdjęcia "platformy" : Aparat został przymocowany na izolacje... ale nie odpadł Naciskanie spustu za pomocą serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kilka zdjęć z dzisiejszego latania, widoczność słaba ale coś tam widać Te 2 kropki to ja i kolega Zasypana śniegiem Iskra i Mig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ale niebiesko:P Zazdroszczę zimowych lotów ja z powodu nadmiaru śniegu nie mogę dostać się na ,,lotnisko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.