Stoko90 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Panowie pomózcie mi nie wiem czym zmyc czarnego mazaka do płyt CD z kadłuba , chce biały kadłub a na górze mam czarny kwadrat namalowany markerem do płyt CD i chce to zmyć czym to zmyć ( woda z mydłem ze nie wiele pomaga chyba ze trzeba czyscic cały dzień ) , próbowałem tez papierem sciernym scierać EPP nie zabardzo chce to zejsc ;/ poradzcie mi cos bo mnie krew zaleje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 1.Wytnij i wklej nowy kawalek EPP. lub 2.Zamaluj. lub 3.Namaluj z drugiej strony taki sam kwadrat, aby wygladalo, ze to tak celowo jest. lub 4. Zignoruj po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ze wszystkich tworzyw markery zmywają sie doskonale spirytusem etylowym. Myśle, ze jak dobrze bedziesz wypłukiwał i pocierał w porach pędzelkiem to wyczyścisz. Najtańszy spirytus to denaturat. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoko90 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Panie dzieki za odpowiedz , albo to zignoruje poprostu albo też zamaluje do końca np na czerwono lub tez postaram się to zmyć ale uważam ze nie ma szans z tym ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ze wszystkich tworzyw markery zmywają sie doskonale spirytusem etylowym. Myśle, ze jak dobrze bedziesz wypłukiwał i pocierał w porach pędzelkiem to wyczyścisz. Najtańszy spirytus to denaturat. pozdr No wiesz? Cenny dar natury marnować na jakiś flamaster? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Może pokaż jakąś fotkę tego 'problemu' - przynajmniej będzie wiadomo, o czym mowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 na górze mam czarny kwadrat namalowany markerem do płyt CD i chce to zmyć Air to jest istota problemu, chyba wiesz wiesz co to kwadrat, jak nie to już Ci wyjaśnie. Kawdrat to są cztery identyczne kreski (odcinki) połączone końcówkami pod kątem 90* :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 madrian, Widzę, że też jesteś smakoszem. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 cztery identyczne kreski (odcinki) połączone końcówkami pod kątem 90 ...chciałbym to zobaczyć na tym modelu :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Hyhyh no właśnie chodzi mi o wygląd kwadratu na modelu, bo coś czuję, że szanowny autor wątku za bardzo traci czas na żalenie się na tenże kwadrat (którego w locie zapewne i tak nie widać) i rozkminianie sposobów na jego usunięcie, zamiast latać korzystając ze znakomitej pogody - no chyba że przeznaczeniem tego modelu jest eksponowanie go w gablotce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ...lata, napisał w innym miejscu, że zamalował plakatówką :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ciekawi mnie skąd ten kwadrat się tam wziął??? Czy aby nie jest autorstwa fundatora tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ciekawi mnie skąd ten kwadrat się tam wziął??? Czy aby nie jest autorstwa fundatora tego tematu Tak, tak - w innym wątku chyba pisał, że postanowił w ten sposób zamaskować kawałek EPP wklejony celem naprawy modelu... Cóż - trzeba myśleć co się robi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 W takim razie gratuluję autorowi :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.