robloz Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Poszukuję planów, rysunków motorowki SM 75. Motorówki te były używane przez milicję rzeczną w latach 70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Szukaj modelarza z końcówki 70lat lub początku 80.Były tam publikowane.Miałem zrobiony ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Tez robiłem tą motorówkę. Chodzi mi bardziej o plany lub rysunki, zdjęcia oryginałów poniewaz razem ze szwagrem próbujemy przywrócić do życia jeden z tych "cudów " techniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Tak na prawdę to SMK-75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.