Motylasty Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Wreszcie udało mi się zmontować jakowyś filmik z latania ToTem-4. Na taśmie uwieczniłem kilka wypadów z modelem. Jakość filmu - cóż używam amatorskiej kamery cyfrowej, stąd i jakość amatorska, pracuję nad tym problemem, a właściwie nad jakimś steadycamem, który niwelowałby drgania kamery na dużych zbliżeniach. Film waży 18 Mb, trwa ok 7 minut. Jeśli ktoś chętny do obejrzenia, to brać popcorn, colę i na fotele . Wszelkie uwagi mile widziane. TOTO-4 W POWIETRZU Krytykom filmowym wstęp zakazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Co tu krytykować tu należy oko ucieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Szczepan - krytykować można wiele rzeczy, umiejętności pilota i umiejętności kamerzysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Tym sposobem to również można skrytykowac sposób, w jaki trzymam nadajnik :) A plany Tego Czegoś chętnie zobaczę a moze raczka zaswędzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 A plany Tego Czegoś chętnie zobaczę a moze raczka zaswędzi... jeśli chodzi o plany to , no właśnie to najgorsza rzecz, bo ich nie ma. Co prawda dawno obiecałem że je narysuję, ale jakoś tak, no sorry. Mój model powstał w ten sposób, że wydrukowałem plany acro-400 i ... zacząłem go robić z depronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Nieźle nieźle, Tomek. A i ja COŚ robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ja też coś nowego w temacie akrobacji wystrugam, bo owoż on mnie się już znudził ten ToTo-4. Czas mu większego braciszka zmajstrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Czas mu większego braciszka zmajstrować. ToTo-ilestam (juz po 4 stracilem rachube) vel Katana artexowa - depronowa bestyja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ToTo-ilestam (juz po 4 stracilem rachube) vel Katana artexowa - depronowa bestyja ? Nie będzie to Katana, ale coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 a jaką rozp miał ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ok 110-120 cm. Narazie powstaje w mojej głowie i w komputrze, do wiosny jeszcze trochę czasu zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @Motylasty robiłeś z planów pdf czy corela ?? Skalowałeś jakoś ten model czy czyste plany bez skalowania to były ? Ja robiłem z pdfa bez żadnego skalowania i wyszło mi 80cm (i tak pięknie śmiga :wink:) Edit:// @Motylasty, przeczytałem jeszcze raz Twój post i załapałem, że chodzi Ci o ten nowy model. Jednak myślę, że Robertowi chodziło raczej o rozpiętość tota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekrc Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 :'( a ja dalej marze o tych planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 :'( a ja dalej maże o tych planach Flamastrami :twisted: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.