arti61 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam Planuję zakup radia(MX12) w Niemczech, gdyż jest tam tańsze. Podróży nie liczę bo i tak muszę tam jechać. Czy czeka mnie jakaś niemiła niespodzianka po zakupie? :?: Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Radio możesz sprawdzić na miejscu w sklepie. Jeśli język niemiecki to nie problem to raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Problem może wystąpić jedynie przy ewentualnej gwarancji. Oczywiście jak będziesz przypadkiem na miejscu to problemu nie będzie i śmiem twierdzić iż zostaniesz obsłużony zdecydowanie lepiej niż w Polsce. Wydaje mi się iż bariera językowa nie będzie tu problemem jeśli wie się co się chce Zresztą tam gadki "na migi" to rzecz normalna Dziwi mnie natomiast fakt iż znalazłeś lepszą cenę tego radia w Niemczech niż w Polsce. Artykuły modelarskie wszelkiej maści akurat są zdecydowanie tańsze w Polsce (czasy się już nie co zmieniły). Za jaką cenę wyszukałeś to radio? O ile to nie tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Planuję zakup radia(MX12) w Niemczech, gdyż jest tam tańsze. Tak jak kolega napisał, podaj cenę (konkretnie: ile za co). Bo może to wcale nie jest taka ciekawa oferta A jak ciekawa, to niech i inni sobie skorzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Przepraszam za nieścisłość www.modellhobby.de w Berlinie mają swój sklep, MX12 kosztuje 145 Euro, co na dzisiejszy kurs daje 566 zł. Tak jak pisałem kosztów podróży nie liczę. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Co dają za te 145 €? Ja czasem kupuje w http://natterer-modellbau.de/ i też nieźle cenowo trafiam, choć przesyłka ( okolo 7 dni idzie ) kosztuje jakies 14€ jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 W zestawie jest nadajnik+akumulator 1700mAh, odbiornik R700, para kwarcy 1 serwo Sprawa jest opłacalna, gdy kupuje się w sklepie osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tu troszkę drożej niż w Natterer, bo 145 euro : http://www.modellhobby-shop.de/e-vendo/index.php Ale sklep sprawdzony, kupowałem tam sobie, a później Tomkowi Evo9, przesyłka około 14 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.