Skocz do zawartości

MX12

arti61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Planuję zakup radia(MX12) w Niemczech, gdyż jest tam tańsze. Podróży nie liczę bo i tak muszę tam jechać. Czy czeka mnie jakaś niemiła niespodzianka po zakupie? :?:

Artur

Opublikowano

Problem może wystąpić jedynie przy ewentualnej gwarancji. Oczywiście jak będziesz przypadkiem na miejscu to problemu nie będzie i śmiem twierdzić iż zostaniesz obsłużony zdecydowanie lepiej niż w Polsce. Wydaje mi się iż bariera językowa nie będzie tu problemem jeśli wie się co się chce :) Zresztą tam gadki "na migi" to rzecz normalna :)

Dziwi mnie natomiast fakt iż znalazłeś lepszą cenę tego radia w Niemczech niż w Polsce. Artykuły modelarskie wszelkiej maści akurat są zdecydowanie tańsze w Polsce (czasy się już nie co zmieniły). Za jaką cenę wyszukałeś to radio? O ile to nie tajemnica :)

Opublikowano

Planuję zakup radia(MX12) w Niemczech, gdyż jest tam tańsze.

Tak jak kolega napisał, podaj cenę (konkretnie: ile za co).

Bo może to wcale nie jest taka ciekawa oferta :D

A jak ciekawa, to niech i inni sobie skorzystają.

Opublikowano

Przepraszam za nieścisłość

www.modellhobby.de w Berlinie mają swój sklep, MX12 kosztuje 145 Euro, co na dzisiejszy kurs daje 566 zł. Tak jak pisałem kosztów podróży nie liczę.

Artur

Opublikowano

W zestawie jest nadajnik+akumulator 1700mAh, odbiornik R700, para kwarcy 1 serwo

Sprawa jest opłacalna, gdy kupuje się w sklepie osobiście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.