Tomek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jak w temacie ,choć może rozwinę zapytanie . Czy kto dobry pomysł inwestować w ten silnik . Spodobało mi się latanie dużymi modelami. Teraz mam też miejsce na większy model. Myślałem o Veloxie 2,6m, ale tam wchodzi silnik 80 więc pewnie DA. A ten silniczek sporo kosztuje. To może już lepiej za te pieniądze może kupić dl-100 i za różnicę, kupić większy model? Tylko martwi mnie, czy to nie będzie skórka za wyprawkę. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Tomek widze że jesteś w ofensywie tylko dostrzyż pasa bo skrzydła na trawie wyjdą No cóż apetyt rośnie w miarę jedzenia tak trzymaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 QQ Pitts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 3metrowy Pilatus Porter i bawisz się w holownik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Su 31 2,6m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 3metrowy Pilatus Porter Trochę za małe wychyły na sterach. Alchemik A za ile go odsprzedaż ? :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Znalazłem Extre 2,6m (ta sama firma co mój YAk) + DLE111+ przesyłka =1000USD Zastawiam się nad sprowadzeniem tego zestawu. Jeszcze poszukam czy już o niej piszą za wielką woda , czy tez już ktoś tym latał. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkub Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pochwal się gdzie znalazłeś pliz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ale się chłopie rozpędziłeś :shock: Moim zdaniem szkoda kasy na małe kroczki --kup bulldoga od Władzika tylko mały problem polega na tym że tam ZDZ 420ccm słabo sobie daje radę ale wychyły na lotkach są w sam raz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 U Chińczyka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 U Chińczyka :mrgreen: A dlaczego nie? Extra, Yak, Ultimate... na 300ccm silnik przecież produkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.