Rufio Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Przeglądając sieć przekierowany zostałem na YouTube i się uśmiałem. Może któregoś z kolegów natchnie, jak i mnie i Oczywiście jest tego więcej - jak dla mnie warto przejrzeć inne projekty Mike Haddad'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ten Sinbad dobry :] Kiedyś (koniec lat 80 czy początek 90) były u nas do kupienia krajowe zestawy pod silnik spalinowy - Baba Jaga na miotle - styropian, tektura i ze dwie listewki... Ciekaw jestem jak to latało hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 U nas też tego jest trochę. Rumcajs, herb miasta, standardowo baba jaga... Były nawet opisy na forum. Niedawno był Vader Tie-fighter, czekamy na X-winga by Luke S. :twisted: Naprawdę super sprawa dla odprężenia. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Oczywiście jest tego więcej - jak dla mnie warto przejrzeć inne projekty Mike Haddad'a. Dlaczego zaraz za granicą? U nas też tego sporo. Nasz polski latający dywan ;D Elwis... hehe ...żelasko i pizza... organki.. rudy 102.. i wiele, wiele innych latadeł i nie latadeł :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Fantastyczny ten Rudy 102, i nawet jeździ - jak dla mnie lepszy od dywanu. Teraz zagwostka co by tu ulotnić żeby oryginalnie było: - pegaza - rozłożoną książkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 sedes był by bardzo ciekawym latadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 sedes był by bardzo ciekawym latadłem Do sedesu proponuje zastosowac napęd tunelowy, oczywiscie prosze nie zapomniec o podniesieniu klapy przed startem Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 sedes był by bardzo ciekawym latadłem Niestety - klapa działa jak bardzo efektywny hamulec :mrgreen: Dla mnie królik na organkach wymiata. :devil: Coś oryginalanego: Latający talerz - oczywiście taki od wściekłej żony. Miecz - byłby całkiem fajny park jet :wink: Oczywiście Aniołek. Wałek teściowej - Z EDF-em. Sama teściowa. Kostucha. Żółw. Wieloryb/Rekin/Delfin - inna ryba Półka na książki. Latajaca aparatura sterowana modelem. :devil: Telefon komórkowy. Taksówka. i na koniec - KRECIK! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 sedes był by bardzo ciekawym latadłem Jest i Henio na kiblu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.