adiks7 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam, czy ktoś z was miał takie podwozie: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9428&Product_Name=Retracts_3.5mm_x_140mm_%28PAIR%29_%28DE_Warehouse%29 jeśli tak to jak tam zamontować koła, jeśli nie ma sie takiej ośki: http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=171_204&products_id=2806 , poza tym sklepem nigdzie nie mogę jej znaleźć, a nie mają na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A próbowałeś wyginać te druty? - Ja bym na wygiętym pod kątem 90 stopni drucie sposób montował kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na 100% złamią się, jeżeli jest porządne wykonanie to jest drut hartowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Mogę Ci takie ośki zrobić, jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na 100% złamią się, jeżeli jest porządne wykonanie to jest drut hartowany. Miejsce zgięcia można odpuścić palnikiem gazowym. Lub nawet wyginać na gorąco i powtórnie zahartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Cześć, Mam takie podwozia i jakoś nigdy nie udało mi się wygiąć w odpowiedni sposób drutu. Po odpuszczeniu nie potrafiłem zahartować w taki sposób, żeby nie był kruchy. Wymodziłem coś takiego: Jest to mosiężna "wkładka" z kostki elektrycznej o odpowiednim przekroju wlutowana na drut.W miejscu gdzie jest gwint do śrubki jest drut 3 mm też wlutowany (lutowane z pastą do miedzi i palnikiem - lut miękki) Lata w 2 kg Do 335 i przyjmuje naprawdę wiele. Żadnych problemów. Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.