wiesiek3d Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja bo się nie znam, ale moduł zapłonu ma utrudnione chłodzenie bo jest zapakowany w pianki, a oleju to bym do paliwa używał motocyklowego (skuterowego) na pewno lepszy od zastosowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ale moduł zapłonu ma utrudnione chłodzenie bo jest zapakowany w piankiWiększość pakuje moduły w pianki(przede wszystkim bo są drogie i żeby uchronić je od drgań) a grzać się nie powinny. Tam są prądy rzędu 1-1,5A max.motocyklowego (skuterowego) na pewno lepszy od zastosowanego.Ten też jest moim zdaniem ok, nasze silniki są prawie identyczne jak te od pił łańcuchowych czy podkaszarek. Ja osobiście używam motula do wysilonych silników crossowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Darek, tak właśnie robię, latam każdą wolną chwilą ale chcę porównać swój sc z tym co proponuje producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam tak podaje producent cg pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.