madrian Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 :oops: :devil: Fakt, moja wina... Późno było. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 bzik4, Nię będę sie sprzeczał z Tobą i twoją wypowiedzią...ironi w niej nie widze, raczej widze w tym coś w stylu "fakt napisałem głupio i nie pasuje to do tematu wiec nazwe to ironią, przeciez nie przyznam mu racji ze nie pomyslalem nad tym co pisze :)" Przepraszam...ale musiałem to napisac :roll: Zbijanie masy z tego silnika... wymiana łozysk i tulejowanie, zmiana wału, beznadziejne mocowanie śmigła, kłopotliwa zmiana tego na coś lzejszego, i beznadziejne mocowanie do modelu...ogolnie silnik jest IMHO kiepski i basta, jedyne co w nim jest zachęcające to cena, ale mnie ona nie obchodzi zbytnio, wiec silnik z góry spisany na straty Szczerze nie chce mi sie juz tracić czasu na pisanie, nie dowiem sie nic ciekawego(juz sie nie dowiem, coś tam z tych literek mozna wygrzebać cennego i za to dziekuje, ale 90% tekstu to porazka) i rozmowa schodzi na pisanie o bzdetach i głupie dogryzanie z 2 stron :ass: :ass: :ass: wiec uwazam temat za zamknięty. Ja sobie poradze, a niektórzy zachowają swoje zdanie i traktowanie niektórych jak zacofanców, którzy nie wiedzą ze sa silniki w sklepach dla siebie :wink: Zauwazyłem dziwną przypadłość forumowiczów ktoś napisze ze nie chce kupić, chce zrobić sam i ukierunkowac projekt w tym czy innym kierunku, odpowiedź taka jakby mowić do ściany: a nie lepiej kupic? przeciez tyle rzeczy w sklepach itd....itp... moze moja refleksja trafi do niektórych i sprawi ze nie będą setki razy pisali "pod prad" tylko poświęca czas tu cytat rodzinie AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 ironi w niej nie widze, raczej widze w tym coś w stylu "fakt napisałem głupio i nie pasuje to do tematu wiec nazwe to ironią, przeciez nie przyznam mu racji ze nie pomyslalem nad tym co pisze z czytania w myślach dostajesz ocenę niedostateczną. A jutro specjalnie dla Ciebie zważę stojan z silniczka od cd, uzwojenie, magnesy, łożyska, i zaczniemy posługiwać się liczbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.