Ghandi Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Czy ktos z Was robil tego spita? http://plans.am.free.fr/ 56 - Spitfire MK9 (573 Ko) Pytanie czy plany są ok i czy ktos pokusił się o zrobienie tego samolotu? Generalnie szukajac planow znalazlem taki adres: http://www.rcuniverse.com/forum/Links_to_free_plans/m_1563599/tm.htm
Luk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Plany MK9(573Ko)wyglądają dobrze,ale gdyby Cię interesowało to mam bardzo dokladne plany makiety MK 1a rozpietości ok 160cm Briana Taylora, wydrukowane na dwóch arkuszach 1:1,ta makieta jest pod silnik spalinowy ale przeróbka na elektryczny nie powinna być problemem.Jeżeli zechcesz to mogę Ci je przesłać.Ja składam MK IX z tartaku Top Flite i biorę niektóre rozwiązania z planów Taylora,ponieważ są ciekawsze.Poniżej zdjęcie stanu prac.
hubert_tata Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Elektryczny warbird o rozpiętości 160cm to jeszcze na razie rarytas Robisz go z napędem elektrycznym? Może zechcesz to opisać w nowym wątku?
Luk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Małe nieporozumienie,napisałem, że zelektyfikowanie tego modelu nie powino być problemem np Hacker A50 12L ,czy to rarytas byłby :wink: .Ja uważam,że temu modelowi należy sie silnik spalinowy i mam RCV 15cm ,oczewiscie to kwestia gustu,elektryki są wygodniejsze w użyciu.
Ghandi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Plany MK9(573Ko)wyglądają dobrze,ale gdyby Cię interesowało to mam bardzo dokladne plany makiety MK 1a rozpietości ok 160cm Briana Taylora, wydrukowane na dwóch arkuszach 1:1,ta makieta jest pod silnik spalinowy ale przeróbka na elektryczny nie powinna być problemem.Jeżeli zechcesz to mogę Ci je przesłać.Ja składam MK IX z tartaku Top Flite i biorę niektóre rozwiązania z planów Taylora,ponieważ są ciekawsze.Poniżej zdjęcie stanu prac. Witaj. Dzieki za odpowiedz - jesli chodzi o plany - oczywiscie jesli mozesz wyslac (jakkowliek mailem lub pocztą) będę bardzo wdzięczny bardzo bardzo bardzo Nie musisz ich xerowac, mam w pracy superhiper bzyk maszyne ktora kseruje, skanuje i podwaja premię Takze - gdybys chcial je miec w wersji elektronicznej to przy okazji mogę zamiescic plany na moim ftp.
baczek Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 cześć wam nastawiłem sie już od tygodnia na spitfire-a jak byś mógł to ja też bym był chętny na plany ale spaline i niepomniejszone jak by można to ja bym prosił o kontakt kom 600100987 gg 413620 e-mail rav321w@wp.pl
baczek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 cześć mam pytanie nie wie ktoś jaki mam zastosować profil do tego spitfirea
marekdziubak Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 www.hutaszkla.beep./spitmk9.dxf trzeba przez jakiś menager ściągania bo są luzem
Krish25 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Plany MK9(573Ko)wyglądają dobrze,ale gdyby Cię interesowało to mam bardzo dokladne plany makiety MK 1a rozpietości ok 160cm Briana Taylora, wydrukowane na dwóch arkuszach 1:1,ta makieta jest pod silnik spalinowy ale przeróbka na elektryczny nie powinna być problemem.Jeżeli zechcesz to mogę Ci je przesłać.Ja składam MK IX z tartaku Top Flite i biorę niektóre rozwiązania z planów Taylora,ponieważ są ciekawsze.Poniżej zdjęcie stanu prac. Obrazek moge prosic o te plany na maila haki82@o2.pl bardzo dziekuje
tosiek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 czy ktoś może udostępnić mi plany Spitfire na drukarkę wielkoformatową ,z góry wielkie dzięki to mój e-mail www.tosiek-lider@tlen.p
szoker Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Do Luka: Byłbym zainteresowany planami Taylora, bo marzy mi się Spit elektryczny o takich rozmiarach. Jeżeli możesz to proszę o kontakt qazdr@interia.pl pozdr
sionziom Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja posiadam plany spita ale depronowego. Są one bardzo dokładne a rozpiętość to 110cm. Na elektryczka super.Jak ktoś chce to mogę na maila podesłać. A tu jak lata
f-150 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Sionziom ten kotlet już się dawno zaśmierdział. Nie wiedziałem że jesteś makaroniarzem.
rapier Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 a co...to ja poprosze... armania /malpa/wp.pl
sionziom Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Właśnie szukałem ciekawych tematów i natknąłem się na ten, pomyślałem że pewnie znalazł by się ktoś komu się przydadzą te plany. Sam ich długo szukałem i z pomocą kolegów z forum takowe pozyskałem. Nie chcę cię urazić ale chyba trochę za dużo piszesz co ci do głowy przyjdzie. Często czepiasz się ludzi za byle pomyłkę którą nawet ciężko zauważyć, np. jak im się jednostka pomyli jak by to było nie wiem co a i tak na pewno każdy by wiedział o co chodzi. Więc może troszeczkę się zastanów co piszesz bo to może kogoś obrazić. Sionziom ten kotlet już się dawno zaśmierdział. Nie wiedziałem że jesteś makaroniarzem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.