Skocz do zawartości

http://www.sczmodel.cz/

Szwarc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwolę sobie podzielić się moją opinią na temat sklepu SCZ MODELSPORT http://www.sczmodel.cz/ znajdującego się w Czeskiej Ostravie na ulicy Chopinowej pod nr 5. Jako że do ww. sklepu jest ode mnie jakieś 40 min jazdy zdarza mi się z niego korzystać kiedy nagle natychmiast czegoś potrzebuję. Ceny generalnie są nieco wyższe niż w naszych sklepach internetowych jednak zaopatrzenie i obsługa godne naśladowania, nie zdarzyło mi się żebym jechał po darmo, A sprzedawca (być może właściciel ) czynny modelarz chętnie doradzi, pomorze, czy udzieli małego rabatu.Można też kupić uzywane modele zbudowane przes czeskich kolegów. Polecam i ciekaw jestem czy inni koledzy też odnieśli podobne wrażenia.

Opublikowano

Masz racje.Jak tam byłem to wybór materiału był duży.Pracował tam nawet też chyba polak ale nie jestem pewien ale bardzo dobrze posługiwał się naszym językiem.Dosc długo juz tam nie byłem...pojawiły sie jakieś nowośći?? :lol:

Opublikowano

Ja się zapytałem czy nie dało by się coś z ceny urwać, no i się dało-choć szału nie było - ot kilkanaście koron.

Pozdrawiam

Opublikowano

1.) + y

kupiłem tam swoje najlepsze modele i to za super poradą obsługującego

2.) - y

ostatnio przyjechaliśmy w sobotę prawie równo na 12.00 i zostaliśmy wywaleni ze sklepu, że koniec pracy i mamy przyjechać w poniedziałek, bo ten Czech już zamyka.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

chciałbym się wybrać do sklepu CeTeModel w Czeskim Cieszynie. Byłem tam kilka lat temu i był baaaardzo duży wybór, w szczególności jeśli chodzi o materiały. Potrzebuje kupić dość dużo lekkiej balsy. Pamiętam jak tam kupowałem jak chciałem np. balse 1.5mm to gościu wyciągnął mi karton, dał wagę i sobie wybierałem :) Może któryś z kolegów był w tym sklepie jakoś niedawno? Jak z stoją z cenami i czy nadal jest tak dobry wybór?

Pozdrawiam Robert

Opublikowano

Robert pozostaje Ci Ostrava na Chopinowej SCZ wczoraj byłem i chociaż na zapleczu już nie ma super lekkiej :) to z dostępnej lekkiej wybrałem parę desek 1,5mm i 2mm

wagę również dostałem do dyspozycji :)

Opublikowano

To w takim razie wybiorę się do Ostravy. Głownie balsę i papier japoński w większej ilości potrzebuje, a reszta - zobaczę co tam maja ;)

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano

To w takim razie wybiorę się do Ostravy. Głownie balsę i papier japoński w większej ilości potrzebuje, a reszta - zobaczę co tam maja ;)

Pozdrawiam

Robert

Jak wrócisz to podziel się wrażeniami :faja:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

byłem dzisiaj z kolegą w SCZ MODEL w Ostravie i wyszliśmy z niego bardzo zadowoleni ;) Kupiliśmy kilkadziesiąt desek lekkiej balsy (był na zapleczu dość spory zapas lekkiej i było z czego wybrać) oprócz tego trochę galanterii modelarskiej i innych materiałów. Bardzo miła obsługa, sklep bardzo dobrze wyposażony. Na pewno jak będzie potrzeba jeszcze tam zajrzę.

No i rabacik dostaliśmy 300 koron ;)

Pozdrawiam,

Robert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.