Szwarc Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Pozwolę sobie podzielić się moją opinią na temat sklepu SCZ MODELSPORT http://www.sczmodel.cz/ znajdującego się w Czeskiej Ostravie na ulicy Chopinowej pod nr 5. Jako że do ww. sklepu jest ode mnie jakieś 40 min jazdy zdarza mi się z niego korzystać kiedy nagle natychmiast czegoś potrzebuję. Ceny generalnie są nieco wyższe niż w naszych sklepach internetowych jednak zaopatrzenie i obsługa godne naśladowania, nie zdarzyło mi się żebym jechał po darmo, A sprzedawca (być może właściciel ) czynny modelarz chętnie doradzi, pomorze, czy udzieli małego rabatu.Można też kupić uzywane modele zbudowane przes czeskich kolegów. Polecam i ciekaw jestem czy inni koledzy też odnieśli podobne wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Masz racje.Jak tam byłem to wybór materiału był duży.Pracował tam nawet też chyba polak ale nie jestem pewien ale bardzo dobrze posługiwał się naszym językiem.Dosc długo juz tam nie byłem...pojawiły sie jakieś nowośći?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 rabatu to ja jeszcze tam nigdy nie otrzymałem a z 20 razy juz tam bylem ale ogólnie sklep jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwarc Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ja się zapytałem czy nie dało by się coś z ceny urwać, no i się dało-choć szału nie było - ot kilkanaście koron. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kotecek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 1.) + y kupiłem tam swoje najlepsze modele i to za super poradą obsługującego 2.) - y ostatnio przyjechaliśmy w sobotę prawie równo na 12.00 i zostaliśmy wywaleni ze sklepu, że koniec pracy i mamy przyjechać w poniedziałek, bo ten Czech już zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Z rabatem w czeskich sklepach to chyba większy problem. Ostatnio byłem w Reichard Modelsport i też ani korony rabatu nie udało się wydobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam, chciałbym się wybrać do sklepu CeTeModel w Czeskim Cieszynie. Byłem tam kilka lat temu i był baaaardzo duży wybór, w szczególności jeśli chodzi o materiały. Potrzebuje kupić dość dużo lekkiej balsy. Pamiętam jak tam kupowałem jak chciałem np. balse 1.5mm to gościu wyciągnął mi karton, dał wagę i sobie wybierałem Może któryś z kolegów był w tym sklepie jakoś niedawno? Jak z stoją z cenami i czy nadal jest tak dobry wybór? Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 :cry: Zlikwidowany :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Robert pozostaje Ci Ostrava na Chopinowej SCZ wczoraj byłem i chociaż na zapleczu już nie ma super lekkiej to z dostępnej lekkiej wybrałem parę desek 1,5mm i 2mm wagę również dostałem do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 To w takim razie wybiorę się do Ostravy. Głownie balsę i papier japoński w większej ilości potrzebuje, a reszta - zobaczę co tam maja Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 To w takim razie wybiorę się do Ostravy. Głownie balsę i papier japoński w większej ilości potrzebuje, a reszta - zobaczę co tam maja Pozdrawiam Robert Jak wrócisz to podziel się wrażeniami :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Niestety Jerzy coś mi się wydaje że jest tam już coraz gorzej ale mam nadzieję że nie upadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Witam, byłem dzisiaj z kolegą w SCZ MODEL w Ostravie i wyszliśmy z niego bardzo zadowoleni Kupiliśmy kilkadziesiąt desek lekkiej balsy (był na zapleczu dość spory zapas lekkiej i było z czego wybrać) oprócz tego trochę galanterii modelarskiej i innych materiałów. Bardzo miła obsługa, sklep bardzo dobrze wyposażony. Na pewno jak będzie potrzeba jeszcze tam zajrzę. No i rabacik dostaliśmy 300 koron Pozdrawiam, Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jak ja tam bylem z 20 razy to ani rabaciku 10 koron nie dostałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.