jary14 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Myślę, że ten film jest warty pokazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Filmik bardzo fajny, często go oglądam odkąd zacząłem się interesować RC Pisałem gdzieś o nim już tu na forum, ale nie mogę tego znaleźć teraz. Dobry masz gust, jary14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dobra, wkładam kij w mrowisko. Dla mnie jest to typowy przykład antylatania. Ważne jest wykonanie figury. Porównałbym to do poezji i kaligrafii (dla niewtajemniczonych kaligrafia to umiejętnośc pisania pięknych liter). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Tomisław Piotr, ważne że mi się podoba a przecież o to tu chodzi. Nawet nie chodzi o latanie, ale o model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 To może jakaś wystawa modeli? Na takiej specjalistycznej to ten co lata nie miałby szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie ważne ;] I tam mi się podoba Koleś nie boi się nim latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 I to jest pasja! Dzięki takim ludziom, możemy lata spalinami w butelce po wodzie kolońskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam No fajny montaż, choć mnie takie latanie nie bawi, co nie znaczy się że nie wymach dużych umiejętności w pilotowaniu modelu. A! montaż... Na początku filmu gościu ma czarną kurtkę w środku filmu czerwoną bluzę i na koniec ponownie czarną kurtkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jak to w filmie , w Hollywoodzkich produkcjach też zdażają się wpadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.