konrad 29 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zbudowałem to coś bo mi silnik wołal " ja chce latać" próby na ziemi wypadły pomyślnie więc w górę latam latam zapas mocy ogromny trzeba na 1/4 gazu drążek trzymać ale lata. Aż tu nagle gaśnie silnik i jak kamień prosto na dziób zero reakcji na stery a oto rezultat : http://img259.imageshack.us/img259/8229/1010126.jpg http://img16.imageshack.us/img16/325/1010127.jpg do dziś nie znam przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A nie brakło prądu :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Miałeś dwa pakiety w modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 żarówka nie gaśnie od braku prądu , no chyba że nie zatankował i nie naładował ktoś pakietów :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek84 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Współczuje, jakbym widzial swojego zefirka dwa dni temu, tez zaliczylem pionowego kreta po tym jak gumka trzymajaca skrzydlo pękła, samolot wygladal po upadku identycznie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 żarówka nie gaśnie od braku prądu , no chyba że nie zatankował i nie naładował ktoś pakietów :? A czy czasem tam nie siedzi silnik z zapłonem iskrowym?? M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 żarówka nie gaśnie od braku prądu , no chyba że nie zatankował i nie naładował ktoś pakietów :? Tomek nie zapomniałeś okularów :?: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zerknąłem na pierwsze zdjęcie i nie wpadłem , że trenerek będzie na benzynkę w dodatku na jednym pakiecie :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 konrad 29, Wybacz ŻŻDP ale miałeś czarną reklamówkę ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad 29 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 pakiety były dwa oba naładowane,paliwko do pełna,dwie naziemne próby tego co trzeba i w górę chwilke (5 min) latania i 1:0 dla kreta. Z początku myślałem ze to serwo wysokośći ale sie okazało ze nie ,po rozbiciu na ziemi wszystko działało .Akta sprawy przekazane do Archiwum X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 metalowy ekran na fajce swiecy rozsunal sie po krecie?? w takim stanie jak jest na zdjeciach moze powodowac zaklucenia pracy odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.