szczepan Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Na imię mam Szczepan. Mam 26 lat. Pochodzę z miejscowości Bieliny koło Kielc, gdzie obecnie (aczkolwiek nie wiem jak długo jeszcze) przebywam. Modelarstwem interesuję się od dziecka tylko że z przerwami związanymi z różnymi perypetiami losu - często długimi. "Bawiłem się" zarówno modelami plastikowymi kartonowymi jak i swobodnie latającymi ("Młodziki", "Osy", "Jaskółki" i inne temu podobne). Kiedyś zacząłem budować model RC klasy F3-B Mini (WZ-97). Jednak "inne" ważniejsze w życiu sprawy spowodowały, iż jest on na etapie do zmontowania. Posiadam też silnik samozapłonowy o dziwo działający - który może kiedyś w czymś w końcu poleci. Jako, iż jestem nowym forumowiczem - chwalić się moimi doświadczeniami i wiedzą nie będę. Większość jej posiadam z "Modelarza" lat 1994-1998 oraz niezapomnianego "ABC modelarstwa lotniczego" Wiesława Schiera - oraz tego co widziałem u znajomych modelarzy na lotnisku lub w modelarniach. Dlatego proszę więc się nie śmiać z moich różnych dziwnych pytań . Niestety ząb czasu sprawił, iż ma wiedza jest już mocno "zakurzona". Muszę ja więc odświeżyć. A sposobem na to będzie urzeczywistnienie "obiektów latających", w myślę - że czasie najbliższych kilku miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witaj imienniku,nareszcie ktoś kto nosi takie samo imię jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Bracia witają Cię serdecznie Szczepan :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Hej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam.Całkiem niedaleko ode mnie mieszkasz.Jak coś Ci będzie potrzebne to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj! Choć mielismy chyba okazje poznac sie juz dawno temu, aczkolwiek tylko telefonicznie, a teraz widze ze nawet studiujemy na tej samej uczelni, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witaj Łukaszu! Jak widać - "świat nie worek"... Zdemaskowałeś mnie całkowicie Faktycznie - jak na razie mieliśmy okazję poznać się tylko telefonicznie. A na żywo - możliwe że się widzieliśmy nie raz - w tych samych miejscach - tych samych salach wykładowych - tylko, że nawet nie wiedzieliśmy o tym . Przez dłuższy czas - nie odpowiadałem na Twojego posta - bo miałem głowę znowu zaprzątniętą "innymi" sprawami (jak pod dziekanatem widziałeś listę - to wiesz o co chodzi). Tylko, że jak widzę co Ty i gdzie i co studiujesz - to normalnie szacuneczek! A wracając do spraw Forum - fajnie wiedzieć - że w Świętokrzyskiem są też inni modelarze . Pozdrawiam! Życzę powodzenia w sesji/sesjach! P.S. A tak w ogóle - to jak sie dowiedziałeś - że na tym samem wydziale/uczelni studiujemy - właściwie to studiowaliśmy? Przecież w powitaniu nie napisałem gdzie studiuję - studiowałem... Dopiero dwa dni temu zdradziłem, że jestem absolwentem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.