Shin Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie wiem czemu, zakochałem się w tym modelu. Czy ktoś posiada plany do niego? Mogę także kupić Modelarza RC w którym były te plany. Model z tego wątku http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=15038
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Podaj na PW swojego maila to podeślę Ci skany z Przeglądu Modelarskiego.
Barlu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Rob Mc Fly, też mógłbym prosić? :wink: bartek_luczak@wp .pl
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Już kończę skanowanie :wink: . Jak tylko Grzesiek poda maila to zaraz wyślę do was obu. Chyba, że masz adres mailowy Grześka to wrzuć mi go razem ze swoim adresem na PW.
ahaweto Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam. Model zaliczył kraksę dość poważną i poszedł w inne ręce teraz prezentuje się tak. Niestety jeszcze nie latał. Kolega który go odbudował nie czuje się na siłach żeby go pilotować. Pozdrawiam Adam. PS: cieszę się że Robert wam pomoże.
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Plany już u adresatów :wink: .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.