Shin Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nie wiem czemu, zakochałem się w tym modelu. Czy ktoś posiada plany do niego? Mogę także kupić Modelarza RC w którym były te plany. Model z tego wątku http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=15038
Rob Mc Fly Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Podaj na PW swojego maila to podeślę Ci skany z Przeglądu Modelarskiego.
Barlu Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Rob Mc Fly, też mógłbym prosić? :wink: bartek_luczak@wp .pl
Rob Mc Fly Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Już kończę skanowanie :wink: . Jak tylko Grzesiek poda maila to zaraz wyślę do was obu. Chyba, że masz adres mailowy Grześka to wrzuć mi go razem ze swoim adresem na PW.
ahaweto Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witam. Model zaliczył kraksę dość poważną i poszedł w inne ręce teraz prezentuje się tak. Niestety jeszcze nie latał. Kolega który go odbudował nie czuje się na siłach żeby go pilotować. Pozdrawiam Adam. PS: cieszę się że Robert wam pomoże.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.