robertus Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A jak by dzielić wtedy cło Vat Norbercie. Jak już to Vat. Na artykuły modelarskie nie ma cła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon_ZN Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 szpieg masz "platinium member" mielismy okazje sie juz poznac w roznych okolicznosciach i myslalem ze wiesz co to http://www.17track.net/index_en.shtml cos w stylu PP sledzenie przesylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 szpieg masz "platinium member" mielismy okazje sie juz poznac w roznych okolicznosciach i myslalem ze wiesz co to http://www.17track.net/index_en.shtml cos w stylu PP sledzenie przesylki Tak myślałem ze to jakieś śledzenie A nie pamietam ze sie poznaliśmy w rożnych oklicznosciach . Weź mi przypomnij o co chodziło . Moze wspólna paczka z HK to była ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mam Platinum. Ostatnio robiłem symulację ściągnięcia Wilgi z Chin - miało to kosztować 86$ extra. Owszem, drobinica kosztuje tanio ale z większymi paczkami wiążą się większe koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Platinium wiąże sie tez z dużymi zniżkami na rożnej drobnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 ale niestety nie na przesyłkach. ASK21 kosztował około stówki za fracht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Platinium wiąże sie tez z dużymi zniżkami na rożnej drobnicy Tutaj bym polemizował co do wysokości tych zniżek.Wejdź jako niezarejestrowany,wybierz produkt i poczekaj chwilę.Jak jest jakakolwiek zniżka to z prawej strony wyświetli się cena z rabatem platinium.Statusy to bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No dobra ale zawsze to lepiej wyglada ze masz platinium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dokładnie, tak jak Wojtek pisze. Przykładowy silnik DT700 w EU kosztuje 13,24$. Gdy się poczeka chwilę, cena spada do 12,30$ co jest identyczne z ceną dla mnie - platinium membera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 To prawda potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja właśnie w ten sposób zrobiłem pierwsze zakupy na HK jak przypadkowo to odkryłem :-) Fakt faktem że nie na wszystkie rzeczy był rabat ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Przyszła przesyłka Zamówiona 29.12.13 r. w domu 8.01.14 r. Szła z Europy Nie jest źle Był to jeden li-pol 3300mAh, koszt transportu 10 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja zamówiłem z Holenderskiego magazynu paczkę w piątek 3.01, dostałem ją wczoraj (8.01). Koszt przesyłki (Tracking Parcel - ale de facto był to kurier GLS) 10 $. Super. W zasadzie same pakiety 4000 mAh i 2200 mAh, jakieś drobiazgi i torba na aparaturę - ogólnie spore pudełko. Jako że euro warehouse ma spory asortyment pakietów, to chyba nie ma się nad ciągnięciem ich z International Warehouse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 witam jak długo idzie przesyłka nierejestrowana z EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 około 10 dni, jak nie ma po drodze świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hobbyking NL - Holandia. D2822/14 Brushless Outrunner 1450kv (EU warehouse) 1 US $9.08 IN STOCK ZIPPY Compact 1000mAh 3S 35C Lipo Pack (EU warehouse) 2 US $6.34 IN STOCK HXT900 9g / 1.6kg / .12sec Micro Servo (EU Warehouse) 2 US $3.26 IN STOCK Zamówione 18/1/2014 Wysyłka 21/1/2014 Dostałem 22/1/2014 Ceny w sumie podobne jak w chińczykach. Polecam! Wysyłka chyba 7 dolarów (+-20 PLN) Edit: tracking oczywiście jest i paczka ubezpieczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ceny w sumie podobne jak w chińczykach. Polecam! Wysyłka chyba 7 dolarów (+-20 PLN) Edit: tracking oczywiście jest i paczka ubezpieczona. Koszt wysyłki to 10$ z tego co pamiętam i idzie DHLem Jak dla mnie cena i szybkość dostawy ok, co do cen vs Inter to są trochę wyższe ale rekompensuje to czas oczekiwania na przesyłkę oraz VAT. Szkoda tylko że nie mają pełnego asortymentu w EU co w International :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 minęło 14dni i przesyłki jeszcze nie ma (nierejestrowana z EU) przepadła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 nie... kolega zamawiał rejestrowaną i szła ponad tydzień. Upalili się chyba w ten Holandii bardziej niż zwykle i nie wysyłają za szybko. Ale wysyłają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 minęło 14dni i przesyłki jeszcze nie ma (nierejestrowana z EU) przepadła ? Pisz do nich - ja męczyłem ich dosłownie co 2-3 dni Zawsze odpowiadali i rzeczywiście szybko paczka przyszła Mój post #2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.