Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne identyfikator jest taki sam jak na SP? Niestety, ale nie ma jej w bazie

Czyli leży gdzieś na Cargo w Polsce i czeka na zmiłowanie Boże.

Zadając pytanie Pani co jest, że paczka opuściła Szwajcarie 5 dni temu a poczta Polska nic nie wie o takiej przesyłce, pani spokojnie odpowiedziała, że to normalne.

Czyli co 5 dni paczka leci ze Szwajcarii do Polski. Piechotą bym doszedł w te 5 dni :mrgreen:

Z tym, że nie na pewno.

Z trackingu wynika, że jeszcze nie dotarła do Szwajcarii, wówczas pojawi się adnotacja- MAILED a po tym jakieś 5 dni i mamy ją u siebie.

Od momentu wysłania przez HC do dojścia do Szwajcarii mija jakieś 8 dni. Więc spokojnie!

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to może i ja zapytam.

Dość często czytam, że ktoś ma status platynowy, inny ma złoty itp.

Kurcze gdzie to można sprawdzić, i od czego to zalezy. Od wydanej kwoty, od ilości złożonych zamówień.

Ktoś mnie oświeci? :D

Opublikowano

No to może i ja zapytam.

Kurcze gdzie to można sprawdzić, i od czego to zależy. Od wydanej kwoty, od ilości złożonych zamówień.

Słotka tajemnica HC :crazy: :devil:

Opublikowano

No to może i ja zapytam.

Kurcze gdzie to można sprawdzić, i od czego to zalezy. Od wydanej kwoty, od ilości złożonych zamówień.

10 zamówień

jak sie zalogujesz to pod imieniem i nazwiskiem a nad odnośnikiem do listy twoich zamówień masz:

Customer Type: Platinum Member lub chyba Standard

Opublikowano

[...]Customer Type: Platinum Member lub chyba Standard

Jest jeszcze Gold Member.

8 zamówień i mam Platinium. Podejrzewam, że to od sumarycznej kwoty a nie od ilości zamówień.

Opublikowano

Kiedyś status na najwyższy zmieniał się po bodajże dziewięciu zamówieniach, niezależnie od ich wartości. Nawet to wspólnie sprawdzaliśmy na forum - pewnie jest gdzieś w postach. Teraz może wprowadzili od wartości albo średnią ważoną?

Opublikowano

Jeszcze raz się przypomnę - ostatnia adnotacja do mojej paczki brzmi:

Delivery failed

Spotkał się ktoś z czymś takim? Nie bardzo wiem co to oznacza dla mojej paczki...

Opublikowano

Jeszcze raz się przypomnę - ostatnia adnotacja do mojej paczki brzmi:

Delivery failed
Spotkał się ktoś z czymś takim? Nie bardzo wiem co to oznacza dla mojej paczki...

Czyli nieudane doręczenie. Pewnie nikogo nie było w domu albo przesyłka to list polecony czyli mała paczuszka do 1kg a takich z doświadczenia wiem listonosze nie za bardzo chcą brać. Jeżeli nie ma awizo lepiej przejść się na pocztę i sprawdzić to samemu.

Opublikowano

Czyli nieudane doręczenie. Pewnie nikogo nie było w domu albo przesyłka to list polecony czyli mała paczuszka do 1kg a takich z doświadczenia wiem listonosze nie za bardzo chcą brać. Jeżeli nie ma awizo lepiej przejść się na pocztę i sprawdzić to samemu.

Czyli przesyłka w Polsce? ;) To dobrze, się uspokoiłem. Znając moich listonoszy to pewnie im się nie chciało. Awizo nie było, więc przejdę się na pocztę.

Dzięki.

Uff....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.