Wojtass_nt Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zapewne identyfikator jest taki sam jak na SP? Niestety, ale nie ma jej w bazieCzyli leży gdzieś na Cargo w Polsce i czeka na zmiłowanie Boże. Zadając pytanie Pani co jest, że paczka opuściła Szwajcarie 5 dni temu a poczta Polska nic nie wie o takiej przesyłce, pani spokojnie odpowiedziała, że to normalne. Czyli co 5 dni paczka leci ze Szwajcarii do Polski. Piechotą bym doszedł w te 5 dni :mrgreen: Z tym, że nie na pewno. Z trackingu wynika, że jeszcze nie dotarła do Szwajcarii, wówczas pojawi się adnotacja- MAILED a po tym jakieś 5 dni i mamy ją u siebie. Od momentu wysłania przez HC do dojścia do Szwajcarii mija jakieś 8 dni. Więc spokojnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Danielus Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No dobra, to czekam cierpliwie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to może i ja zapytam. Dość często czytam, że ktoś ma status platynowy, inny ma złoty itp. Kurcze gdzie to można sprawdzić, i od czego to zalezy. Od wydanej kwoty, od ilości złożonych zamówień. Ktoś mnie oświeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to może i ja zapytam. Dość często czytam, że ktoś ma status platynowy, inny ma złoty itp. Kurcze gdzie to można sprawdzić, i od czego to zależy. Od wydanej kwoty, od ilości złożonych zamówień. Ktoś mnie oświeci? Słotka tajemnica HC :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to fajnie. A jak jakiś status przyznają to jakoś zawiadamiają czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to może i ja zapytam. Dość często czytam, że ktoś ma status platynowy, inny ma złoty itp. Kurcze gdzie to można sprawdzić, i od czego to zalezy. Od wydanej kwoty, od ilości złożonych zamówień. Ktoś mnie oświeci? 10 zamówień jak sie zalogujesz to pod imieniem i nazwiskiem a nad odnośnikiem do listy twoich zamówień masz: Customer Type: Platinum Member lub chyba Standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 [...]Customer Type: Platinum Member lub chyba StandardJest jeszcze Gold Member.8 zamówień i mam Platinium. Podejrzewam, że to od sumarycznej kwoty a nie od ilości zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Od ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Chyba jednak od kwoty. Ja mam 6 wczoraj zrobilem 7 zamówienie i dzis już jest pod zdjęciem Platinum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Konrad_P, czy mógłbym się dowiedzieć przy jakiej kwocie zamówień status się zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kiedyś status na najwyższy zmieniał się po bodajże dziewięciu zamówieniach, niezależnie od ich wartości. Nawet to wspólnie sprawdzaliśmy na forum - pewnie jest gdzieś w postach. Teraz może wprowadzili od wartości albo średnią ważoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Myślę, że zalezy to od wielu czynników. Kombinują cały czas. Choćby z pakietami. Pow. 4500 EMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A co daje ta "ranga" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Głównie zniżki. Poza tym dostęp do niektórych produktów(tylko dla specjalnych klientów) i do "hobby blog" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Danielus Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jeszcze raz się przypomnę - ostatnia adnotacja do mojej paczki brzmi: Delivery failed Spotkał się ktoś z czymś takim? Nie bardzo wiem co to oznacza dla mojej paczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 już tak miałem następnego dnia zapukał listonosz z paczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jeszcze raz się przypomnę - ostatnia adnotacja do mojej paczki brzmi: Delivery failedSpotkał się ktoś z czymś takim? Nie bardzo wiem co to oznacza dla mojej paczki... Czyli nieudane doręczenie. Pewnie nikogo nie było w domu albo przesyłka to list polecony czyli mała paczuszka do 1kg a takich z doświadczenia wiem listonosze nie za bardzo chcą brać. Jeżeli nie ma awizo lepiej przejść się na pocztę i sprawdzić to samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekrc Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a jeżeli wpłacę na poczcie w złotówkach to sami przeliczą na dolary?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A co ty chcesz wpłacać na poczcie.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Danielus Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Czyli nieudane doręczenie. Pewnie nikogo nie było w domu albo przesyłka to list polecony czyli mała paczuszka do 1kg a takich z doświadczenia wiem listonosze nie za bardzo chcą brać. Jeżeli nie ma awizo lepiej przejść się na pocztę i sprawdzić to samemu.Czyli przesyłka w Polsce? To dobrze, się uspokoiłem. Znając moich listonoszy to pewnie im się nie chciało. Awizo nie było, więc przejdę się na pocztę. Dzięki. Uff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.