Adaś Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 słuchajcie mogę bardzo pochwalić ten sklep - 23 września przysłali mi maila ze wyslali a za 3 dni miałem już paczkę w domu nie wiem jakim cudem wszystko było ok zapakowane w specjalne powietrzne poduchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekrc Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a ja mam takie zielone pytanie czym się różni hobbyking od hobbycity i jeszcze jakie są koszty wysyłki (jakiś cennik jak można ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Może to pytanie odbiega od tematu ale mam pewien problem. Nie mam zielonego pojęcia jak kupić na hk jakiś przedmiot w promocji. Chodzi mi o tą promocję co co 30 minut jakiś produkt jest tani i tam jest ten kod promocji. Za nic nie wiem jak to zrobić proszę pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jakby ktoś nie wiedzial ile jest rodzajów klientów w Hobbyking i kiedy się zmieniaja to załączam wyjasniający opis po angielsku: We have three memberships: Standard member, Gold Member and Platinum Member. You will start as a Standard member for the first purchase on our website. You will become a Gold Member 14 days later after 1st purchase. After the 8th purchase you will become a Platinum Member, which is the highest level and enjoys the highest discount. If you placed more than 8 orders within these 14 days, your membership will be upgraded to Platinum within 48hrs after the 14 days. Prices can be different according to different memberships. Pozdr, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Może to pytanie odbiega od tematu ale mam pewien problem. Nie mam zielonego pojęcia jak kupić na hk jakiś przedmiot w promocji. Chodzi mi o tą promocję co co 30 minut jakiś produkt jest tani i tam jest ten kod promocji. Za nic nie wiem jak to zrobić proszę pomóżcie. Chodzi o Snap Sale? Klikasz CLICK HERE i wyskakuje ci okienko. Tam masz DISCOUNT CODE, który kopiujesz i wklejasz w odpowiednie miejsce na tym samym ekranie, gdzie wybierasz przesyłkę i sposób płatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mam pytanie czy zamawiając u nich towar jest jakaś minimalna kwota zamówienia tzn jeżeli będę chciał zamówić np sam silniczek 1 sztukę turnigy to bez problemu mogę to zrobić? albo czy mogę zamówić jedno serwo za 3$ ? Czy jest jakaś minimalna wartość zamówienia czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 nie, możesz sobie zamówic nawet 1sztuke zawiasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Odnosiłem wrażenie że strona HK post ma straszne lagi w trackingu przesyłek no i się nie myliłem. Ludzie na forum HK psioczą, że firma nie wyrabia z obsługiwaniem paczek. Mało tego- EMS już wcale nie jest przesyłką ekspresową tylko extra drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Widzieliście GLS Express Courier 10kg (Germany to Poland) $23.79 Coś dziwnie tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 No i pięknie. Lipolki można brać w Niemczech na kilogramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Widzieliście GLS Express Courier 10kg (Germany to Poland) $23.79 Coś dziwnie tanio nareszcie jakaś godna uwagi forma wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No i się sprawdziło. Status przesyłki dalej wskazuje że 15tego przesyłka była w HK, żadnego info o tym kiedy ma wyjść, a tymczasem mam już awizo w ręce. Chyba trzeba ten cały tracking olać bo tylko człowiek się niepotrzebnie stresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugaj_90 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 a myślał ktoś kiedyś o zbiorowych zakupach w HobbyKing? Jeśli byli by chętni to ja bym sie pisał (nie jako osoba od formalności). Dla mnie osobiście coś u nich zamówić to kosmos :oops: a bardzo bym chciał apke u nich kupić. Ale nie mam blisko nikogo kto by mogł mi powiedzieć gdzie klikać itd wiec sam sie chyba nie przełamie żeby na własną ręke zamowić bo brak mi doświadczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Też się obawiałem na początku.. ale teraz jest gorzej bo za często zamawiam :twisted: Paypal teraz ma fajną usługę, że wpłacasz przelewem tyle kasy ile chcesz (wcześniej mnie martwiło udostępnienie im nr. karty). Reszta na stronie dzieje się jak w polskich sklepach. Deklarujesz jeszcze tylko co będzie w paczce (tz zabawki, części do hobby itp) i wartość towaru w % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugaj_90 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ale jakoś się boje Żeby jakoś był ktoś kto pokaże co i jak ... jeszcze w razie "WU" ten angilsko jezyczny sapport ... Konto na PeyPal juz mam ale też z niego jeszcze nie kożystałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Bugaj_90 nie ma co się bać zamawianie towaru to kilka kliknięć i minuta zabawy W przypadku niedostarczenia przesyłki do odbiorcy paypal refunduje utracone pieniądze. Raz mi się już tak zdażyło jak kupowalem na ebayu i rzeczywiście dostałem zwrot kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Bugaj_90 nie ma co się bać zamawianie towaru to kilka kliknięć i minuta zabawy W przypadku niedostarczenia przesyłki do odbiorcy paypal refunduje utracone pieniądze. Raz mi się już tak zdażyło jak kupowalem na ebayu i rzeczywiście dostałem zwrot kosztów. poza tym mało kto będzie chciał robić zbiorową przesyłkę ze względu na większą szanse na zapłacenia podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugaj_90 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 no to ostatnie pytanie i chyba coś będę kminić sam ... jak piszą że towar najwcześciej będzie dostępny w listopadzie to można w to wierzyć czy nie bardzo? (bo chciałbym zakupić http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8992 ale aktualnie niemają na stanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.