mayo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Jestem na etapie kupna akumulatorków Turnigy AA 2200mAh. Mimo iż nie ma tam żadnej informacji na temat, aby akumulatorki te były w "German Warehause" to opcje przesyłki mam następujące: EMS Express (POLAND) 4000g - 4999g NO LIPO $99.22 99g left. GLS Express Courier 10kg (Germany to Poland) $23.79 5100g left. EMS Express (POLAND) 4000g - 4999g $139.57 99g left. Air Parcel (POLAND) 4500g - 4999g $50.63 99g left. W sumie paczka liczy 140szt aku i waży 4900g. Czy jeśli wybiorę opcję wysyłki z niemiec to paczka zostanie wysłana z niemiec i uniknę w ten sposób cła i vatu? Nawet różnica w przesyłce jest zachęcająca Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Musi być informacja że towar jest z DE Warehouse. Jeśli nie ma w opisie produktu to znaczy, że towar jest z HK i stamtąd zostanie wysłany. To, że widzisz opcję wysyłki z Niemiec to pomyłka HK. Nie wiem czemu tego nie naprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Mimo iż nie ma tam żadnej informacji na temat, aby akumulatorki te były w "German Warehause" to opcje przesyłki mam następujące.... W nazwie produktu masz dopisek "(DE Warehouse)" - tak jak tu: http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10913 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 dlatego mnie to zaskoczyło ponieważ zawsze była informacja DE Warehouse... teraz już wszystko jasne A może ktoś zna inne miejsce (tańsze, bez cła) gdzie można kupić dobre aku AA. Ilość jaka mnie interesuje to 140szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ciekawostka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ciekawostka: Inne miałem o tym wyobrażenie, sprzęt wygląda na profesjonalny, ale produkcja to taka garażówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Kilka nowych, ciekawych(zwłaszcza jeśli chodzi o stosunek wagi przesyłki do wielkości modelu): akrobat: http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=15159 motoszybowiec akrobat: http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14424 pylon: http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14417 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 (...)produkcja to taka garażówka. Dlaczego tak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam 5 dni temu robiłem pierwszy raz zakupy w hC i Payment Status jest Paid a Warehouse status jest shipped to dobrze ?? I jak mam sprawdzić gdzie jest przesyłka bo jak klikne w ten nr to wchodzi na jakas stronke ale nic tam nie ma. Z góry dzięki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 International (Registered) Air Mail. Tą mi ktoś polecił. Czy dobrze zrobiłem nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dobrze, tam nic nie ma, ponieważ tak (czytaj z opóźnieniem) działa ten system śledzenia przesyłek, pewnie za dzień czy dwa zobaczysz tam już informacje o stanie przesyłki, czasami mocno nieaktualne (np oni piszą że wysłaki wczoraj a ty dziś masz paczkę w rękach), a czasami bardzo dokładne i na paczkę trzeba czekać. _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Wielkie Dzięki Dzieki krawcz1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam, pierwsze zakupy w hobbycity już za mną. Jestem bardzo zadowolony, paczka w praktycznie tydzień doszła do mnie. Towar zapakowany elegancko, nie ma się o co bać Ogólnie polecam tym którzy się jeszcze wahają nad zakupami u nich :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam.. bo mam takie pytanko.. zamówiłem sobie kilka serw TG9e 9g i ciągle są backorder.. Zamówienie zostało złożone 30/10 i ciągle czekam.. niby na dole pisze że Stock updated frequently. Orders arriving every 10-14 days. No ETA on 1 particular item from this factory. no właśnie i co to znaczy to No ETA on 1 particular item from this factory? Jak tak patrzyłem na maila bo miałem włączone śledzenie tego przedmiotu to ostatnio była dostawa tych serw 13/08 ale jak zamawiałem to akurat nie patrzyłem na to dopiero teraz jak tak długo czekam.. Martwię się trochę bo to moje pierwsze zakupy tam i jestem ciekaw co z tego wyjdzie.. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No ETA - brak szacowanego terminu dostawy (a dostawy są zwykle co 10-14 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no dobra poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy może się uda i w końcu to wyślą hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam złożyłem zamówienie w HC tydzień temu gry wchodzę w listę zakupionych rzeczy wszędzie pisze Reserved to dobrze czy źle. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dobrze _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.