Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was spotkał się z sytuacją że czegoś nie można w HK zamówić na backorder? Od jakiegoś czasu chcę kupić DLE-30, są ciągle na minusie a jak stwierdziłem że robię BK wyskakuje mi "this item cannot be backordered".

Przestają to sprzedawać, czy co tam z tego wynika?

Pozdr.,

Michał

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ma pytanko czy mogę zrobic zamówienie jednego dnia, a następnego przelać pieniądzena na PayPala i dpoiero wpłacić na HK, czy od razu trzeba wpłacić?

Aha i co mam żrobić jak nie moge wpisać polskich znaków w imieniu i miejscowoci wpisać

Pawel zamiast Paweł

Augustow zamiast Augustów

Opublikowano

12.11 złożyłem zamówienie i zapłaciłem.

15.11 dostałem maila, że wysłali i z tego co łamaną angielszczyzną zrozumiałem to czas oczekiwania do 45 dni.

czy jest jakaś możliwość sprawdzenia gdzie jest paczka??? czy szukać po numerze zamówienia czy TRK#: (tu mam jakiś numer)

sprawdzałem w pocztex-ie ( w necie) i takiej paczki nie ma.

Opublikowano

A ma pytanko czy mogę zrobic zamówienie jednego dnia, a następnego przelać pieniądzena na PayPala i dpoiero wpłacić na HK, czy od razu trzeba wpłacić?

A po co? Jeśli myślisz że w ten sposób sobie zarezerwujesz przedmioty to jesteś w błędzie. Dopiero jak zapłacisz to rzeczy są twoje :)

Opublikowano

nawet w koszyku po 12h znika

Ee... opowiadasz. Mój koszyk jest pełny od 26 dni i cały czas jest pełny.

Co jakiś czas zaglądam i dodaje to co potrzebuje. Wyślę go dopiero około 10.12 i na pewno nic mi nie zniknie z koszyka co najwyżej może pojawić się BK w pozycji.

Opublikowano

A jeśli chodzi o SWARM to nie.

Może nie zrozumiałem do końca Twojej wypowiedzi że chodzi o koszyk ze SWARM-em.

Myślałem że o zwykły koszyk chodzi.

Koszyk jest pełny a SWARM uruchamiam dopiero gdy mam kasę i wiem że będą na pewno zamawiał.

Opublikowano

Czy korzystał ktoś z wysyłki "GLS Express Courier 10kg (Germany to Poland)" ? Towar jest bezpośrednio przesyłany z Niemiec do Polski kurierem GLS, czy najpierw jest wysyłany do Niemiec a potem dopiero do Polski ? Chodzi mi o sprawę cła, z tego co mi się wydaję to towary przesyłane wewnątrz Unii Europejskiej, nie podlegają cłu. Jeżeli źle myślę, to proszę aby ktoś mnie ukierunkował.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli z cłem nie ma najmniejszych problemów?

Przyznam że zawsze przy zamawianiu z Chin, jakieś tam emocje są i trzeba się bawić w całe te Custom Declarations.

Opublikowano

A jest gdzie tutaj jakiś temat do wklejania swarmów? czy mam sobie stworzyć 6 maila i je tam wklepywać po kolei? Jak to w ogóle działa i jak zrobić żeby coś kupić taniej? co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.